Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Trailer til siste sesong av ‘House of Cards’

Date: 17/10/2018 | Ingen kommentarer

Men mindre enn en måned til premiere har Netflix nettopp offentliggjort traileren til det som blir den ugjenkallelige siste sesongen av serien ´House of Cards`.

´House of Cards` sesong 6 har premiere på Netflix Norge den 2. november.

Se traileren nederst i artikkelen.

Selvom det er offentlig kjent at Kevin Spacey ikke vil medvirke i den nye sesongen og Frank Underwood i den første teaseren led en grusom skjebne, så virker det ikke som om det har vært noe som har slått Claire Underwood, spille av Robin Wright, ut av kurs.

I traileren som Netflix nettopp har frigitt virker Claire til å være sterkere enn noensinne og klar til å utfordre alle som er imot henne. Samtidig tar hun et oppgjør med Franks fortid og avtaler- Hun vil gjøre ting på sin egen måte og ikke ligge under for hans feiltagelser.

´House of Cards` er produsert av den kjente regissøren David Fincher som blant står bak ´The Social Network`, ‘The Curious Case of Benjamin Button’ og ‘Fight Club’. Serien har vunnet et uttal av priser og er en av de mest populære seriene fra streamingtjenesten Netflix.

Se ´House of Cards` på Netflix Norge.Skriv kommentar

Få oppdateringer om nye filmer på Netflix Norge - Følg Flixfilmer på Facebook

Flixfilmer gir deg en oversikt over de nyeste filmene og seriene på Netflix. Netflix utvider hele tiden utvalget sitt og hver dag tilføyes det nye titler til streamingtjenesten. På Flixfilmer kan du også finne nyheter om kommende filmer og tv-serier på Netflix Norge. 

Flixfilmer er omtalt i følgende medier:
norge netflix guide

+ Nettavisen, Serieguiden, Bodø Nu m.fl.
 

Denne siden er ikke assosiert med Netflix, Inc. Netflix er et registrert varemerke.
© Copyright 2018 | Flixfilmer | Nye Filmer | Netflix Nyheter | Kontakt | All Rights Reserved