Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Trailer: Will Smith kjemper mot fantasifulle vesen i ‘Bright’

Date: 30/08/2017 | Ingen kommentarer

I forbindelse med årets Comic-Con i San Diego, USA, har streamingtjenesten Netflix sendt ut den første fulle traileren til sin kommende og helt store fantasifulle filmsatsing; ‘Bright’.

Filmen, som regisseres av David Ayer ((Fury, Suicide Squad, Training Day) og har Will Smith (Bad Boys) og Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) i hovedrollene, får eksklusiv premiere på Netflix den 22. desember 2017.

Se den helt nye traileren nederst i artikkelen.

At ‘Bright’ er en futuristisk action-/krim film kommer nok ikke overraskende på noen etter å ha sett traileren, da Will Smith sees slås med både flyklare feer i nattlampen og underlige skurker med tryllestav.

Filmen foregår i en verden hvor mennesker og overnaturlige vesener som orker, elver, alver og feer lever side om side, og hvor Will Smith leder politiavdelingen som håndterer kriminelle handlinger hvor det inngår magi. I samarbeid med orken Jakoby (Joel Edgerton) får de i oppgave å finne et våpen som alle vil drepe for å få tak i – uten å avsløre for mye så må det være den magiske tryllestaven som omtales i traileren.

Foruten Will Smith og Joel Edgerton medvirker også Noomi Rapace, Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz og Enrique Murciano i den originale Netflix filmen.

Det går rykter om at filmen har et budsjett på omkring 90 millioner dollar og det er dermed den største filmsatsingen fra den amerikanske filmtjenesten noensinne. Netflix har i tillegg også angivelig betalt 3 millioner dollar alene for manuskriptet av Max Landis.

Se ‘Bright’ på Netflix Norge fra den 22. desember.



Skriv kommentar