Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Tre nye show med Dave Chappelle på Netflix

Date: 22/12/2016 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert at den amerikanske komikeren Dave Chappelle vil returnerer til stand-up scenen med tre nye komedie show, som bare kan sees på Netflix.

Det ene showet med Dave Chappelle vil være et helt nytt stand-up komedie spesial show og samtidig markere Chappelles retur med første tv-spesial på 12 år.

De to øvrige komedie showene er fra Dave Chappelles eget arkiv og er ikke tildeligere vært vist. Det ene er tatt opp i Austin City og det andre i Hollywood Palladium i 2014.

Alle de 3 showene får premiere på Netflix Norge i 2017.

«Dave Chappelle er en legendarisk stemme innenfor komedie – sarkastisk, vital og nå mer enn noen gang; essensiell,» uttaler Lisa Nishimura, VP for Original Documentary and Comedy hos Netflix. «Dave sine tre nye show er noe av det mest etterlengtede innenfor stand-up og komedie, og vi er beæret over at han vil markere sin globale retur her på Netflix.»

Dave Chappelle er mannen bak det populære The Chappelle Show, som ble vist på Comedy Central i 2013. Showet ble nominert til tre Emmy’s og er blant det mest solgte tv-showet på DVD. De siste tre år har Chappelle opptrådt med over 500 show i USA, og alle er stort sett utsolgt.

Forrige måned kunne også Netflix annonsere at de har kjøpt de eksklusive rettighetene til to nye show med Chris Rock. Disse showene har streamingtjenesten angivelig å ha betalt USD 40 millioner for å kunne vise. Denne avtalen, sammen med den nye avtalen med Dave Chappelle, tydeliggjør Netflix sin store interesse for stand-up og komedier.

Se Dave Chappelle på Netflix Norge i 2017.Skriv kommentar