Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Tre originale serier fra DreamWorks og Netflix

Date: 14/03/2014 | Ingen kommentarer

Julian-madagascar-netflix-norgeNetflix og DreamWorks Animation offentliggjorde i går et nytt samarbeid som betyr at tre nye originale animasjons-serier får premiere på streamingtjenesten på slutten av året. Den ene blir med Katten Med Støvlene fra Shrek i hovedrollen, mens den andre baserer seg på lemuren Kong Julian fra filmen Madagascar. Utover dette kommer det også en ny serie med figurene fra VeggieTales.

Hvilke eventyr Katten Med Støvlene, Kong Julian og grønnsakene fra Veggie Tales beveger seg ut i er ennå ikke avslørt, men seriene blir helt sikkert en hit hos barna. Netflix har tidligere samarbeidet med DreamWorks Animation omkring serien Turbo FAST, som hadde premiere på streamingtjenesten i fjor og denne animasjonsserien ble fort populær blant barna, sier Netflix. Flixfilmer kunne i går avsløre at det kommer nye eksklusive episoder av Turbo FAST på Netflix Norge den 4 april.

Netflix har siden årsskifte hatt de eksklusive rettighetene til produksjonene fra DreamWorks Animation. Det kan derfor forventes at det snart kommer flere animasjonsfilmer på streamingtjenesten. DreamWorks Animation er spesielt kjent for deres populære animasjonsfilmer Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, Monsters Vs. Aliens og How to Train Your Dragon. Det er allerede annonsert at The Croods får premiere på Netflix d. 22 mars.Skriv kommentar