Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Uansett sivilstatus har vi tipsene til hva du kan strømme på alle hjerters dag

Date: 14/02/2020 | Ingen kommentarer

Nå er snart dagen her, dagen du enten elsker eller hater. Valentinsdagen er en dag for å feire kjærligheten, men det er også en dag for å feire vennskap, eller andre relasjoner.

Helt uavhengig av hva sivilstatusen din er, fortjener du å slappe av med en film eller en serie denne fredagskvelden.

Derfor har vi samlet en liste titler som kan passe på kjærlighetens dag, basert på hvordan det står til med kjærlighetslivet ditt.

Love Actually
Denne trenger kanskje ingen ytterligere introduksjon – kjærlighetsfilmen over alle kjærlighetsfilmer er en ypperlig feiring av valentinsdagen for den nyforelskede.

Always be my Maybe
Når kjendiskokken Sasha og musikeren Marcus gjenforenes etter 15 år er gnisten der fortsatt, men de sliter med å tilpasse seg hverandres liv.

Isn’t it Romantic
Etter å ha slått hodet, våkner en arkitekt som hater romantiske komedier, opp til at livet hennes har blitt en blendende, klisjéfylt romantisk komedie.

(500) Days of Summer
Etter at kjæresten hans dumper ham, begynner den håpløse romantikeren Tom å se tilbake på alle dagene de var sammen.

The Last Summer
En gruppe tenåringer fra en high-school i Chicago må revurdere drømmer, forhold og identitet i løpet av sommeren før college.

When We First Met
Noah gjenopplever natten han møtte Avery, om og om igjen, takket være en magisk fotoboks som sender han tilbake i tid. Denne gangen skal han få henne til å falle for ham.

The Stranger
Når en fremmed kommer med en sjokkerende påstand om kona til familiemannen Adam Price, blir han trukket inn i et mysterium mens han desperat forsøker å finne svar.

Marriage Story
Den Oscar-nominerte filmskaperen Noah Baumbach regisserte denne skarpsindige og medfølende skildringen av et ekteskap som rakner og en familie som holder sammen.

Crazy, Stupid, Love
Når Cal får vite at kona vil skilles, tilpasser han seg motvillig singellivet med råd fra en kjekk ungkar.
Skriv kommentar