Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ returnerer i 2018

Date: 10/08/2017 | Ingen kommentarer

Den originale komedieserien fra Netflix; ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ får en sesong 4, og den får eksklusive premiere på Netflix Norge i 2018.

Dette skriver den amerikanske streamingtjenesten i en pressemelding.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, som er skapt av de samme som står bak komedien ’30 Rock’, har fått mye ros og blitt nominert til ikke mindre enn 11 Emmys i løpet av årene og den seneste sesong 3, som hadde premiere den 19. mai 2017, er også overdrysset med gode anmeldelser.

Komedieserien er dermed blitt fornyet med en sesong 4 mindre enn en måned etter at den tredje sesongen ble tilgjengelig på streamingtjenesten.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, som har Ellie Kemper (The Office, Bridesmaids, 21 Jump Street) i hovedrollen, handler om Kimmy (Ellie Kemper) som etter 15 år hvor hun har levd i en kult blir reddet sammen med tre andre kvinner. For å returnere til livet reiser Kimmy til New York, men det er ikke enkelt å tilpasse seg etter 15 år i fangenskap.

Foruten ovenstående, gjestes også serien et stort antall stjerneskuespillere, deriblant Anna Camp, Josh Charles, David Cross, Amy Sedaris, Tina Fey, Daveed Diggs og Jon Hamm.

Tina Fey og Robert Carlock har i samarbeid skrevet og produsert Unbreakable Kimmy Schmidt. De har tidligere stått bak den populære komedieserien 30 Rock, som har vunnet mange priser.

Se ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ på Netflix Norge.
Skriv kommentar