Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Were the World Mine

Date: 11/02/2014 | Ingen kommentarer

Utgitt: 2008
Sjangere: Adventure, Comedy, Fantasy, Musical, Romance
Regissør: Tom Gustafson
Medvirkende: Tanner Cohen, Wendy Robie, Judy McLane, Zelda Williams
Land: USA
Språk: English
IMDB-karakter: 6.9

Handling : Dramastudent Timothy blander et kjærlighetsbrygg som gjør folk homofile, og begynner med den han har kjærest: Skolens idrettsmann.Se Were the World Mine på Netflix Norge

Finn flere nye filmer og serier på Flixfilmer.no

Tusenvis av flere serier og filmer: Slik får du amerikansk Netflix


Se traileren til Were the World Mine:


Were the World Mine hadde premiere på Netflix Norge den 11. februar, 2014. Etter denne datoen går det ofte 6-12 måneder før Were the World Mine kan bli fjernet fra streamingtjenesten eventuelt at det kommer nye avsnitt – dersom tittelen er en serie. Dette er kun veiledende basert på erfaringer.Skriv kommentar