Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Will Arnett returnerer i nye avsnitt av Flaked

Date: 26/09/2016 | Ingen kommentarer

flaked-netflix-300x196I 2017 er det premiere på Falked sesong 2. Det avslører Netflix i en pressemelding.

Serien, som har den amerikanske skuespilleren Will Arnett, kjent fra Arrested Development og BoJack Horseman i hovedrollen, er en skarp og hverdagsrealistisk komedie om Chip, en høyt respektert person i selvforsynte Venice, California, som faller for kjærligheten til sin beste venn. Etter hvert begynner nettet av halvsannheter og løgner, som underbygger hans image og omdømme, å falle fra hverandre. Will Arnett spiller Chip, en mann som gjør sitt beste for å holde seg i forkant av egne løgner.

Første sesong av Flaked fikk en lunken mottakelse og det har vært rykter om at Netflix ville droppe serien eller i det minste redusere antall episoder, slik at en ny sesong kun blir på 6 avsnitt og ikke 8 som tilfellet var med sesong 1. Hvorvidt dette er tilfelle vites ikke på nåværende tidspunkt.

Det er Mitch Hurwitz, skaperen av serien Arrested Development, som har vært med å utvikle serien i samarbeide med Will Arnett. I serien medvirker også Christopher Mintz-Plasse fra bl.a. Superbad og Kick-Ass, samt David Sullivan fra Operation Argo.

Det er ikke offentliggjort noen premieredato for Flaked sesong 2, men du kan se hele første sesongen av Flaked på Netflix Norge.
Skriv kommentar