Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Dansk originalserie fra Netflix; ‘The Rain’

Date: 26/06/2017 | Ingen kommentarer

Netflix, verdens ledende nett-TV-tjeneste, fortsetter sin investering i europeisk innhold, og begynner i dag med produksjonen av The Rain, Netflix’ første danske originalserie.

Serien er laget av Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Bedrag), Esben Toft Jacobsen (Den kjempestore bjørnen, Reisa til Fjørkongens rike) og Christian Potalivo (De nye lejere, Lang historie kort). The Rain er skrevet av Jannik Tai Mosholt som er showrunner sammen med produsent Christian Potalivo. Miso Film produserer serien med eksekutive produsenter Jonas Allen og Peter Bose.

Handlingen foregår i etterdønningene av en biologisk katastrofe, hvor sivilisasjonen, slik vi kjenner den, har gått under. Seks år etter et brutalt virus har utslettet mesteparten av Skandinavias befolkning, legger to søsken, sammen med en gruppe unge overlevende, ut på søken etter en ny og bedre verden. Alle har et håp om at søsknenes far finnes et sted der ute med svar.

Les hele artikkelen…Nyheter på Netflix (Uke 25)

Date: 26/06/2017 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 14 nye titler på Netflix Norge. Se blant annet Glow, Takers, American Anarchist, Nobody Speak: Trials of the Free Press og Sinister 2.

Se alle de nye filmene og seriene under;
Aiyyaa
Amar Akbar & Tony
American Anarchist
Bokeh
Dope

Drunken Master
Free Rein
Glow
How Do You Know
Nobody Speak: Trials of the Free Press

Les hele artikkelen…
Enda en Netflix-serie får dødsstøtet

Date: 23/06/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix vil ikek lage flere avsnitt av sci-fi serien ’Sense8’, som er laget av ’The Matrix’ skaperne The Wachowskis (Jupiter Ascending, Clud Atlas).

Dette opplyser Netflix i en pressemelding.

Beslutningen kommer under en måned etter at sesong 2 hadde premiere på streamingtjenesten, og dette til overveiende gode anmeldelser fra diverse media.

Årsaken til at Netflix har valgt å droppe serien skal natruligvis være seerantallet, men også i produksjonskostnadene. Serien er tatt opp i 13 forskjellige byer over hele verden og har medført at budsjettet har skutt i været.

Det amerikanske mediet Deadline skriver videre at alle skuespillerene ble fristilt fra sine kontrakter og det dermed allerede for noen måneder siden var klart at serien høyst sannsynlig ikke ville bli forlenget med en tredje sesong.

Les hele artikkelen…Netflix letter på sløret for traileren til ‘The Defenders’

Date: 23/06/2017 | Ingen kommentarer

Nå kan Netflix endelig lette på sløret for traileren til den neste Marvel-serien i rekken – Marvel’s ‘The Defenders’, som får verdenspremiere på streamingtjenesten den 18. august 2017.

Serien er på 13 episoder og nederst i artikkelen kan du se den nye traileren.

‘The Defenders’ samler de fire superheltene Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist, som innser at de alene er fire ensomme skikkelser med egne personlige utfordringer, mens de sammen blir et sterkt team som jobber mot et felles mål – å redde New York.

I rollen som den ultimate superskurk i ‘The Defenders’ er den verdenskjente og Oscar-nominerte skuespilleren Sigourney Weaver (Avatar, Alien) – og man får et glimt av henne i traileren.

Les hele artikkelen…Star Trek: Discovery lanseres mandag den 25. september på Netflix

Date: 19/06/2017 | Ingen kommentarer

Netflix annonserte i dag at den høyt forventede Star Trek: Discovery vil lanseres eksklusivt på Netflix mandag 25. september, i alle land unntatt USA og Canada.

Alle nye episoder vil bli utgitt ukentlig på mandager. Sesongen på 15 episoder vil bli utgitt i to kapitler. De første åtte episodene løper fra mandag 25. september til mandag 6. november. Sesongen vil så fortsette med det andre kapitlet i januar 2018.

Star Trek, en av de mest ikoniske og innflytelsesrike globale tv-franchisene, er tilbake 50 år etter at den først hadde premiere.

Les hele artikkelen…