Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Nye Netflix serier i 2018

Date: 16/02/2018 | Ingen kommentarer

I inneværende år vil streamingtjenesten Netflix bruke svimlende 50 milliarder norske kroner på å utvide sitt utvalg av serier og filmer.

Netflix har allerede annonsert at de i 2018 vil ha premiere på mer enn 80 eksklusive og originale spillefilmer, samt et utall av nye serier og sesonger.

I denne artikkelen gir Flixfilmer deg en oversikt over hvilke nye Netflix-serier og sesonger du kan se fram til i løpet av 2018.

Listen er ikke komplett, da Netflix hele tiden offentliggjør nye serier, men oversikten vil bli oppdatert løpende i takt med at det kommer nye serie-annonseringer og premieredatoer.

Til tross for at listen på nåværende tidspunkt ikke gir en komplett oversikt over alle de Netflix-serier som får premiere i 2018, så viser oversikten at det blir rikelig med underholdning å kaste seg over, da det allerede er mer enn 70 serier og sesonger som er offentliggjort.

Les hele artikkelen…Nyheter på Netflix (Uke 6)

Date: 12/02/2018 | Ingen kommentarer

Netflix tilføyde i forrige uke følgende filmer og tv-serier til deres utvalg, 16 titler i alt;

Chuggington
Elephant White
Emo the Musical
Fred Armisen: Standup For Drummers
Holy Camp!

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman
Queer Eye
Seeing Allred
Sharknado 5
The Cloverfield Paradox

Les hele artikkelen…
‘Jessica Jones’ sesong 2 premieredato

Date: 07/02/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp offentliggjort premieredatoen for den etterlengtede fortsettelsen til Marvel-serien ‘Jessica Jones’ – en tidligere superhelt som kjemper med indre demoner.

‘Jessica Jones’ sesong 2 får premiere på Netflix Norge den 8. mars 2018 og alle 13 episoder kan sees med en gang.

Dette avslører Netflix i en video, som streamingtjenesten nettopp har lastet opp på Twitter. Se videoen nederst i artikkelen.

Det er ingen opplysninger om hvem som blir erkefienden i den nye sesongen, men i den 55-sekunder lange videoen snakkes det om at Jessica Jones har «unfinished business», som hun er nødt til å fikse. Om dette betyr at Killgrave fra sesong 1 vender tilbake vet vi ikke på nåværende tidspunkt.

Les hele artikkelen…Nyheter på Netflix (Uke 5)

Date: 05/02/2018 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 52 nye filmer og serier på Netflix. Finn de nye titlene fra perioden 26/1– 4/2 her;

Alien Contact: Outer Space
Altered Carbon
American Pie Presents: Beta House
Arsenal
Barry Lyndon

Before the Flood
Black Knight
Blind
Boyka: Undisputed
Bring It On: All or Nothing

Les hele artikkelen…‘Sense8’-castet håper på en fantastisk avslutning av Netflix-serien

Date: 02/02/2018 | Ingen kommentarer

Fans av Netflix-serien ‘Sense8’ kan godt begynne å glede seg siden streamingtjenesten nettopp har sendt ut den første titten på den store finalen, som får premiere i 2018, og som skuespillerne håper blir intet mindre enn tilfredsstillende.

Sci-fi-serien ‘Sense8’, som er skapt av ‘The Materix’-skaperen The Wachowiskies (Jupiter Ascending, Cloud Atlas), har det siste halve året vært ute i et mildt sagt heseblesende stormvær, da det kom frem at Netflix har valgt å gi serien dødsstøtet etter kun to sesonger.

Dette var virkelig ikke en beslutning som seriens fans tok godt imot og etter ukers kamp på de sosiale medier, var Netflix nødt til å sende ut en pressemelding som en gang for alle la muligheten for en fortsettelse død.

Les hele artikkelen…