Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Netflix kjøper 20 kinesiske filmer og serier

Date: 20/01/2017 | Ingen kommentarer

MediaCorp og Netflix har inngått et samarbeid, som vil bringe 20 kinesisk talende filmer og serier til streamingtjenesten, herunder til Norge.

Dette skriver The Hollywood Reporter.

Blant de kommende titler finner du The Little Nyonya, The Golden Path, The Dream Job og The Truth Seekers, som alle kan sees på Netflix Norge i løpet av 2017.

«Utvalget på Netflix vokser hver eneste dag og vi er glad for å kunne legge til disse originale dramaene fra MediaCorp til streamingtjenesten. Disse er populære programmene vil nå kunne nå et nytt publikum over hele verden, noe som gjør Netflix til en internett tjeneste som har noe for alle» uttaler Jessica Lee, VP Communications, Netflix Asia.

Les hele artikkelen…Sylvester Stallone er klar til kamp i Ultimate Beastmaster

Date: 18/01/2017 | Ingen kommentarer

Det er nettopp annonsert at Sylvester Stallones gameshow Ultimate Beastmaster får premiere på Netflix Norge den 24. februar.

Under kan du se et klipp fra showet med Sylvester Stallone.

I Ultimate Beastmaster vil 108 utøvere kjempe mot hverandre i fysisk krevende og heseblesende utfordringer i håp om å vinne konkurransen og bli kåret til The Beast og endelig The Ultimate Beastmaster.

Som du ser i klippen under så vil konkurransene være like det vi har sett i Wipeout, Ninja Warrior og Fear Factor, hvor deltakerne skal igjennom en hinderbane. Ultimate Beastmaster omtales imidlertid som et actionfylt og revolusjonerende show, så det det bør by på noen nye svettedryppende utfordringer som ikke er sett tidligere.

Les hele artikkelen…
Nytt på Netflix Norge (Uke 2)

Date: 16/01/2017 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 24 nye filmer og serier på Netflix. Finn de nye titlene fra perioden 09/12 – 15/12 her;

A Series of Unfortunate Events
Berlin Calling
Casablancas: The Man Who Loved Women
Clinical
Estar o no estar

Favorite Son
Happily Married
Hostage to the Devil
How to Get Away with Murder
Jim Gaffigan: Cinco

Les hele artikkelen…Netflix dropper Marco Polo

Date: 13/01/2017 | Ingen kommentarer

Den berømte oppdageren Marco Polo har vært ute på sitt siste eventyr, da Netflix har bestemt seg for å droppe serien etter to sesonger.

Dette bekrefter streamingtjenesten til det amerikanske mediet Deadline.

Marco Polo hadde premiere på Netflix i 2014 hvor den skapte stor oppmerksomhet på grunn av seriens høye budsjett og historie. Derfor ble serien utvidet til ytterligere en sesong, som imidlertid ikke fikk like stor oppmerksomhet ved premieren. Derfor har Netflix valgt og ikke lage en tredje sesong.

«Vi vil gjerne takke våre partnere på Marco Polo, fra skuespillere som gav oss prestasjoner i verdensklasse; til engasjerte produsenter, herunder John Fusco, Dan Minahan, Patrick Macmanus, som la sjelen sin i serien; og selvsagt Harvey, David og våre venner på TWC (The Weinstein Co.), som var vår samarbeidspartner fra start til slutt.» uttaler Cindy Holland, Netflix VP for Original Content.

Les hele artikkelen…Luke Cage deler ut flere slag

Date: 11/01/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har annonsert at superhelten Luke Cage fra Marvel returnerer i en sesong 2.

Dette bekrefter Netflix på Twitter.

Det er enda ikke noen premieredato, men som det fremgår av det korte klippet nedenfor skal den snart komme på Netflix.

Foruten Luke Cage sesong 2 er det i tillegg flere nye serie premierer å glede seg til for superhelt fans; Iron Fist sesong 1, Daredevil sesong 3, Jessica Jones sesong 2, The Punisher sesong 1, samt The Defenders, hvor Luke Cage, Jessica Jones, Daredevil og Iron Fist opptrer i samme serie, får alle premiere på Netflix i 2017.

I serien følger man den tidligere straffedømte Luke Cage, som etter et mislykket eksperiment etterlater han med superhelt krefter og som ødelegger hans planer om å leve et stille liv i Harlem, New York, da han plutselig er nødt til å bruke sine superkrefter på å bekjempe de kriminelle i bydelen – og dermed blir konfrontert med sin mørke fortid.

Les hele artikkelen…