Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Nytt på Netflix Norge (Uke 7)

Date: 20/02/2017 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 27 nye filmer og serier på Netflix. Finn de nye titlene fra perioden 13/02– 19/02 her;

A Heavy Heart
A Thousand Words
Aram, Aram
Break Up Club
Chef’s Table

Closer
Dragons: Race to the Edge
Gantz:O
Girlfriend’s Day
Katherine Ryan: In Trouble

Les hele artikkelen…Arrested Development sesong 5 nærmere å bli en realitet

Date: 17/02/2017 | Ingen kommentarer

Det er sagt og skrevet mye om Arrested Development sesong 5 de siste par årene og selv om en av seriens skuespillere bekreftet, på direktesent tv i 2014, at serien skulle returnere har det vært sparsomt med informasjon.

Nå er det imidlertid utvikling i saken, etter at produsenten Brian Grazer forleden uttalte til det amerikanske media Deadline, at serien skuespillere er klare for å returnere til serien og den endelige bekreftelsen kun er få uker unna.

Dermed kan man se frem til et gjensyn med Jason Bateman, Michael Cera, Portia de Rossi, Jeffrey Tambor, Tony Hale, Will Arnett, David Cross og Alia Shawkat som alle har bærende roller i Arrested Development.

Les hele artikkelen…
Netflix la til over 1300 filmer og serier i 2016

Date: 15/02/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix legger hele tiden timetalls med ny underholdning til sitt utvalg og i 2016 hadde Netflix premiere på ikke mindre enn 1382 filmer og serier. Det betyr at det hver eneste dag kom 3-4 nye titler på Netflix Norge.

Dette viser en opptelling gjennomført av foretaket Flixfilmer.no, som holder et øye på hvilke nyheter som kommer på Netflix.

Antall nyheter i 2016 var dermed vesentlig høyere enn tidligere år, hvor streamingtjenesten la til 995 nye filmer og serier i 2015 og 958 i 2014. Dette viser altså en økning på mer enn 400 titler sammenlignet med tidligere år.

Les hele artikkelen…Nye tall viser at nordmenn er notorisk serieutro

Date: 14/02/2017 | Ingen kommentarer

Nye tall avslører at norske par ligger på tredjeplass når det gjelder å sniktitte på neste episode av favorittserien sin uten at partneren vet det. Og flesteparten har en plan om å fortsette med det.

Ingen forhold er trygge. I følge en ny undersøkelse som blir publisert i dag, innrømmer 48 prosent av parene som strømmer TV-serier sammen, at de har vært ”utro” mot partneren sin. Men det er ikke helt som du tror.

Definert som det ”å se et TV-program eller en serie før partneren din”, ble serie-utroskap først avdekket i en undersøkelse som ble publisert i USA i 2013. Fire år senere, har serieutroskapen tredoblet seg. Fenomenet har blitt helt vanlig rundt om i verden, og serieutroskapen fortsetter å øke. 59 prosent av norske Netflix-seere forteller at de kommer til å fortsette å være serieutro når de vet at de kommer unna med det. Og når du først har satt i gang med serieutroskapen så er det umulig å slutte: Hele 83 prosent er serieutro gang på gang, og 45 prosent innrømmer at de har vært utro mer enn tre ganger.

Les hele artikkelen…Nytt på Netflix Norge (Uke 6)

Date: 13/02/2017 | Ingen kommentarer

Hver uke gir Flixfilmer deg en oversikt over de nyeste titlene på Netflix for uken før. I forrige uke ble følgende filmer og serier lagt til på streamingtjenesten;

Abstract: The Art of Design
Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman: The Killing Joke
Cyborg 009: Call of Justice
David Brent: Life on the Road

Happy Times
Heart of a Lion
Hitler – A Career
La Última Fiesta
Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special

Les hele artikkelen…