Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Ny sesong av ‘BoJack Horseman’ lanseres i september

Date: 16/08/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp sendt ut en melding, som annonserer at fjerde sesongen av animasjonsserien ‘BoJack Horseman’ får eksklusive premiere på Netflix den 8. september.

Alle avsnitt i sesong 4 vil som vanlig – når det er snakk om Netflix-serier – kunne sees med en gang.

‘BoJack Horseman’ har gjennom livet opplevd flere oppløste ekteskap og har et nærmest dedikert forhold til whisky. Men hjelp fra sin menneskelige makker Todd og sin tidligere elskerinne Prinsesse Caroline vil BoJack igjen entre den store underholdningsscenen.

Les hele artikkelen…Nyheter på Netflix (Uke 32)

Date: 14/08/2017 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 23 nye filmer og serier på Netflix. Finn de nye titlene fra perioden 07/08– 13/08 her;

Atypical
Black Site Delta
Chocolate City: Vegas Strip
Denis Leary: No Cure For Cancer
Diary of an Exorcist – Zero

Gabriel
Here Comes the Boom
Home: Adventures with Tip & Oh
Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo
Naked

Les hele artikkelen…
‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ returnerer i 2018

Date: 10/08/2017 | Ingen kommentarer

Den originale komedieserien fra Netflix; ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ får en sesong 4, og den får eksklusive premiere på Netflix Norge i 2018.

Dette skriver den amerikanske streamingtjenesten i en pressemelding.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, som er skapt av de samme som står bak komedien ’30 Rock’, har fått mye ros og blitt nominert til ikke mindre enn 11 Emmys i løpet av årene og den seneste sesong 3, som hadde premiere den 19. mai 2017, er også overdrysset med gode anmeldelser.

Komedieserien er dermed blitt fornyet med en sesong 4 mindre enn en måned etter at den tredje sesongen ble tilgjengelig på streamingtjenesten.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, som har Ellie Kemper (The Office, Bridesmaids, 21 Jump Street) i hovedrollen, handler om Kimmy (Ellie Kemper) som etter 15 år hvor hun har levd i en kult blir reddet sammen med tre andre kvinner. For å returnere til livet reiser Kimmy til New York, men det er ikke enkelt å tilpasse seg etter 15 år i fangenskap.

Les hele artikkelen…‘Riverdale’ sesong 2 kommer til Netflix Norge i oktober

Date: 08/08/2017 | Ingen kommentarer

Det er nettopp annonsert at andre sesongen av ungdomsdramaet ‘Riverdale’ blir tilgjengelig for de norske Netflix-medlemmene i oktober 2017.

Tilsvarende som sesong 1, så kan ikke hele den nye sesongen sees med det samme på Netflix, da avsnittene først skal vises i USA.

Men første avsnitt av ‘Riverdale’ sesong 2 kan sees på Netflix Norge den 12. oktober, som er mindre enn 24 timer etter premieren i Amerika.
Samtidig er det også avslørt hva de fire første episodene heter. Det vil helt sikkert sette i gang spekulasjoner hos seriens fans. Nedenfor kan du se navnene og når de enkelte avsnitt kan sees på Netflix Norge;

Les hele artikkelen…Nyheter på Netflix (Uke 31)

Date: 07/08/2017 | Ingen kommentarer

Hver uke gir Flixfilmer deg en oversikt over de nyeste titlene på Netflix for uken før. I forrige uke ble følgende filmer og serier lagt til på streamingtjenesten;

30 Days of Night
Archer
Aussie Gold Hunters
Awake, A Dream From Standing Rock
Bandits

Below Her Mouth
Bruno and Boots: Go Jump in the Pool
Daddy Day Camp
Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends)
Empire of the Tsars

Les hele artikkelen…