Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Nyheter på Netflix Norge (Uke 20)

Date: 21/05/2018 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 14 nye filmer og serier på Netflix. Finn de nye titlene fra perioden 14/5– 20/5 her;

13 Reasons Why
Action Jackson
Ajji
AMO
Cargo

Catching Feelings
Drive Angry
Food on the Go
Live
Lupin the 3rd: The Castle of Cagliostro: Special Edition

Les hele artikkelen…


Netflix avslører detaljer om ‘Stranger Things’ sesong 3

Date: 18/05/2018 | Ingen kommentarer

Det forventes ikke at ´Stranger Things´ sesong 3 får premiere på Netflix før i starten av 2019, men streamingtjenesten har avslørt et par detaljer om den nye sesongen, således blir ikke ventetiden så lang.

Plot-avsløringene skjedde forrige uke ved et arrangement i Roma, Italia, hvor det først og fremst ble offentliggjort at to nye skuespillere vil dukke opp i den kommende sesongen.

Det er snakk om Cary Elwes (´The Princess Bride´), som blir beskrevet å være en klassisk og slesk 80-tals politiker, samt Jake Busey (´Starship Troopers´), som skal spille en journalist fra den lokale avisen The Hawkins Post, som har en syk form for humor og en tvilsom moral. Begge forventes å spille en viktig brikke i den kommende sesongen.

Dertil er det avslørt at sesong 3 kommer til å foregår i 1985, som er et år etter begivenhetene i sesong 2 og samtidig premiereåret for den populære filmen ´Back To The Future´/´Tilbake Til Fremtiden´ som det i den nye sesongen dras flere referanser til.

Les hele artikkelen…Serien ´Seven Seconds´ droppes av Netflix

Date: 16/05/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har besluttet seg for å ikke gå videre med sin britiske «nordic noir»-serie ´Seven seconds´, som var skapt av Veena Sud, som også skapte den amerikanske utgaven av ´Forbrytelsen´; ´The Killing´.

Dermed avsluttes serien etter første og nå siste sesong, som kan sees på Netflix Norge.

Netflix meddeler at ´Seven Seconds´ til tross for avlysningen fortsatt vil være tilgjengelig på Netflix og opplyser videre at første sesong byr på en komplett og avsluttende historie, som saktens kan nytes uten fremtidig fortsettelse.

Serien ble godt mottatt av kritikere, men seertallene har høyst sannsynlig ikke vært tilfredsstillende, noe som vanligvis er årsaken til at Netflix velger å trekke pluggen på sine produksjoner.

Les hele artikkelen…


Nyheter på Netflix Norge (Uke 19)

Date: 14/05/2018 | Ingen kommentarer

Hver uke gir Flixfilmer deg en oversikt over de nyeste titlene på Netflix for uken før. I forrige uke ble følgende filmer og serier lagt til på streamingtjenesten;

Ali Wong: Hard Knock Wife
Bill Nye Saves the World (S3)
Evil Genius (S1)
Ghostbusters
Hari Kondabolu: Warn Your Relatives

Safe (S1)
Spirit Riding Free (S5)
The Kissing Booth
The Who Was? Show (S1)
Wolf Warrior 2


Netflix annonserer premieredatoen på siste avsnitt av ’Sense8’

Date: 11/05/2018 | Ingen kommentarer

Det ugjenkallelige siste avsnittet av Netflix-serien ‘Sense8’ får premiere på Netflix Norge den 8. juni.

Det har den amerikanske streamingtjenesten nettopp offentliggjort.

Serien, som er skapt av The Wachowskies (‘The Matrix’) og J. Michael Straczynsky (‘Babylon 5’), ble opprinnelig droppet av Netflix forrige år etter kun to sesonger, men etter press fra fans valgte streamingtjenesten å gi serien et siste 2 timer langt finaleavsnitt.

Selv om finaleavsnittet, som kommer den 8. juni, viser seg å bli en enorm suksess hos streamingtjenesten medlemmer, så virker det veldig usannsynlig at serien kan bli gjenopplivet etter å ha blitt droppet. Derfor bør man forvente at dette blir det ugjenkallelige siste man kommer til å se til seriens 8 hovedpersoner.

Les hele artikkelen…