Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Nyheter på Netflix (Uke 21)

Date: 29/05/2017 | Ingen kommentarer

Hver uke gir Flixfilmer deg en oversikt over de nyeste titlene på Netflix for uken før. I forrige uke ble følgende filmer og serier lagt til på streamingtjenesten;

Bloodline
Colombia: Wild Magic
Hasan Minhaj: Homecoming King
I Am Jane Doe
Joshua: Teenager vs. Superpower

Pixels
Sparkle
War Machine
West Coast Customs

Les hele artikkelen…Bli tekster/oversetter for Netflix

Date: 27/05/2017 | Ingen kommentarer

Netflix søker etter de beste tekstere og oversettere over hele verden og har derfor lansert et nytt online system; HERMES, hvor alle og enhver kan søke om å bli oversetter for streamingtjenesten.

For 5 år siden støttet Netflix kun engelsk, spansk og portugisisk, men etter at streamingtjenesten i 2016 ble tilgjengelig i over 190 land, er behovet for oversettelser økt dramatisk.

Siden oversettelsesindustrien ikke kan møte dette behovet – Netflix nevner for eksempel at det kun finnes ca. 100 profesjonelle oversettere som kan hollandsk – har Netflix utviklet HERMES.

Dersom man ønsker å bli oversetter for Netflix og lage undertekster til filmer og serier, så skal man søke via linken som finnes nederst i artikkelen. Da må man gjennom en test for å bevise at man har ord og språk i sin makt.

Les hele artikkelen…
Nyheter på Netflix (Uke 20)

Date: 22/05/2017 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 18 nye titler på Netflix Norge. Se blant annet Unbreakable Kimmy Schmidt (S3), Takers, The Legend of Tarzan og Bowie: The Man Who Changed the World.

Se alle de nye filmene og seriene under;

Blame!
Bowie: The Man Who Changed the World
Emmanuel Macron: Behind the Rise
Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy
Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy

Laerte-se
Lights Out
Lovesong
Sinatra: To Be Frank
Smash: Motorized Mayhem

Les hele artikkelen…Chris Rock i front i den fjerde filmen fra Adam Sandler; ‘The Week Of’

Date: 19/05/2017 | 1 kommentar

Produksjonen har ikke startet opp enda, men allerede nå er det frigitt informasjon om den kommende Netflix-filmen med Adam Sandler, som har fått navnet ‘The Week of’.

Komedien vil selvsagt ha Adam Sandler i hovedrollen, men denne gangen får han en side-kick i form av komikeren Chris Rock (Grown Ups, Everybody Hates Chris). De to skal spille foreldre til et par unge mennesker, hvor det er bryllupsplaner.

Robert Smigel, som har vært innvolvert i utallige prosjekter med Sandler gjennom tiden, sitter i regissør stolen. Noe som forøvrig er første gangen.
Adam Sandler har som bekjent inngått en eksklusiv avtale med Netflix om å lage flere filmer utelukkende til streamingtjenesten. ’The Week of’ er den fjerde filmen av i alt åtte filmer, som Sandler skal lage.

Les hele artikkelen…Netflix jobber med en ny horror-serie basert på ‘The Haunting of Hill House’

Date: 17/05/2017 | Ingen kommentarer

Det amerikanske mediet The Variety skriver at Netflix er i gang med utviklingen av en ny horror-serie basert på Shirley Jacksons anerkjente grøsser; The Haunting of Hill House fra 1959.

Mike Flanagan, som tidligere har stått bak indie horror-filmene Hush, Oculus og Ouija: Origin of Evil, har angivelig fått i oppgave å skrive om romanen til en serie på 10 episoder.

Serien beskrives å være en moderne utgave av The Haunting of Hill House, som er blitt anerkjent å være en av de beste horror historier fra det 20. århundre.

The Haunting of Hill House bygger på en toneangivende historie som har inspirert mange grøsserfilmer og derfor høres handlingen sannsynligvis kjent ut. Fire ungdommer tilbringer sin sommer i et leid hus hvor de etter kort tid begynner å oppleve overnaturlige fenomener.

Les hele artikkelen…