Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Disney/Marvel serier blir hos Netflix

Date: 16/03/2018 | Ingen kommentarer

Når underholdningsmatodonten Disney – som også eier Marvel – i slutten av 2019 vil lansere sin egen streamingtjeneste, så er det ingen grunn til å frykte at de velkjente superhelt seriene forsvinner fra Netflix.

Dette forsikrer Ted Sarandos, innholds sjef hos Netflix, når han ble spurt om emnet under fremleggelsen av siste års regnskap.

“Våre Marvel-serier, som Disney produserer for oss – eier vi. De vil fortsatt bli laget inntil vi annullerer dem,” lyder det fra Ted Sarandos.

Seriene det vises til er naturligvis ´Daredevil´, ´Jessica Jones´, ´Luke Cage´, Íron Fist´, ´The Punisher´ m.fl., som eksklusivt finnes på Netflix.

Les hele artikkelen…Luc Besson i snakk med Netflix om filmavtale

Date: 14/03/2018 | Ingen kommentarer

Den anerkjente franske filmregissøren Luc Besson, som har stått bak bl.a. ´Det Femte Element´, ´Lucy´ og forrige års store sci-fi eventyr ´Valerian and the City of a Thousand Planets´ er i samtaler med Netflix om å produsere et antall spillefilmer eksklusivt til streamingtjenesten.

Dette skriver det amerikanske mediet Deadline.

Årsaken til forhandlingene skal finnes hos Luc Bessons filmselskap EuropaCorp, som i en årrekke har hatt finansielle problemer, som ikke ble mindre etter at storsatsningen ´Valerian and the City of a Thousand Planets´ ikke ble den helt store suksessen når det gjelder forventet antall solgte billetter.

Avtalen innebærer at Luc Besson skal regissere en rekke filmer til Netflix, som blir markedsført som ´Netflix Originals´, og med budsjetter i størrelsesorden $30 millioner. Et vesentlig mindre budsjett enn hva ´Valerian…´ fra 2017, som kostet mer enn 200 millioner dollar.

Les hele artikkelen…
Nyheter på Netflix (Uke 10)

Date: 12/03/2018 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 19 nye filmer og serier på Netflix. Finn de nye titlene fra perioden 05/3– 11/3 her;

A.I.C.O. Incarnation
Alvin and the Chipmunks
Bad Guys: Vile City
Bates Motel
Collateral

Gad Elmaleh: American Dream
Green Lantern
Jessica Jones
Krush Groove
Ladies First

Les hele artikkelen…Netflix-serien ´Lost in Space´ klar for take-off den 13. april

Date: 09/03/2018 | Ingen kommentarer

I 2015 kom det fram at Netflix arbeider på en ny tv-utgave av den klassiske sci-fi serien ´Lost in Space´ fra 1965 og nå kan streamingtjenesten avsløre når dette romeventyret begynner: ´Lost in Space´ får premiere den 13. april.

Ikke nok med at Netflix har annonsert premieredatoen, streamingtjenesten har også sluppet en liten teaser, som kan sees nederst i artikkelen.

Her får man et glimt av familien Robinson, som blir sendt ut i rommet ombord på romfergen Jupiter 2 for å finne en ny beboelig planet, men de kommer raskt på avveie og strander lysår fra hvor det var meningen at de skulle plassere sine føtter.

Les hele artikkelen…´The Alienist´ – Netflix kjøper rettighetene til thrillerserie med stjernebesetning

Date: 07/03/2018 | Ingen kommentarer

Den 19. april får første sesong av den amerikanske dramaserien ´The Alienist´ premiere på Netflix Norge. Alle 10 episodene kan sees med det samme.

Dette opplyser den amerikanske streamingtjenesten i en pressemelding, som har kjøpt de eksklusive rettighetene til serien i alle land – unntatt i USA og Frankrike.

´The Alienist’ har Daniel Brühl (‘Inglourious Basterds’, ‘Rush’, ‘Captain America: Civil War’), Luke Evans (‘Beauty and the Beast’, ‘Hobbitten’, ‘The Girl on the Train’), Dakota Fanning (‘War of the Worlds’, ‘American Pastoral’) m.fl. på rollelisten.

Les hele artikkelen…