Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Nyheter på Netflix (Uke 41)

Date: 16/10/2017 | Ingen kommentarer

Hver uke gir Flixfilmer deg en oversikt over de nyeste titlene på Netflix for uken før. I forrige uke ble følgende filmer og serier lagt til på streamingtjenesten;

28 Weeks Later
Australia
Belief: The Possession of Janet Moses
Blessed Benefit
Bomb Scared

Border Security: America’s Front Line
Christina P: Mother Inferior
Churchill: The Hollywood Years
Clair Obscur
Dangal

Les hele artikkelen…Kulene suser rundt hodet i ny trailer til ‘The Punisher’

Date: 14/10/2017 | Ingen kommentarer

Til tonene av Metallicas monsterhit ‘One’ og øredøvende maskingeværsalver, sendte Netflix forleden ut den seneste trailer til serien om anti-helten ‘The Punisher’.

Se Frank Castle aka ‘The Punisher’ gi full guffe i traileren nedenfor.

Streamingtjenesten er fortsatt hemmelighetsfull og har enda ikke avslørt den eksakte premieredatoen – annet enn at ‘The Punisher’ kommer på Netflix innen utgangen av året.

Krigsveteranen Frank Castle levde et stille liv inntil hans familie ble brutalt myrdet, hvilket gjorde han ekstremt hevngjerrig og kaldblodig. I sin jakt på gjerningsmennene oppdager han imidlertid en større konspirasjon i den kriminelle undergrunnen, som er mer urettferdig enn henrettelsen av hans egen familie.

Les hele artikkelen…
Mark Hamill med nye episoder av Guillermo del Toros ‘Trollhunters’

Date: 13/10/2017 | Ingen kommentarer

Senere i år får andre sesongen av Guillermo del Toros animerte serie ‘Trollhunters’ premiere på Netflix Norge.

Den eksakte premieredatoen er enda ikke sluppet, men Netflix har avslørt at en par nye skuespillere, som blir en del av den allerede imponerende rollebesetningen bestående av bl.a. Kelsey Grammer, Jonathan Hyde og Ron Perlman.

Mark Hamill, Lena Headey og David Bradley er alle nye i den kommende sesongen av ‘Trollhunters’, hvorav førstnevnte sannsynligvis er mest kjent for sin rolle som Luke Skyvwalker i de originale Star Wars.

Netflix har også avslørt at den nå avdøde Anton Yelchin, som legger stemmen til hovedrollen Jim Lake Jr., og bl.a. er kjent fra de tre Star Trek filmene fra 2009, også er med i den nye sesongen. Han rakk å spille inn sine stemmer innen han mistet livet i en tragisk bilulykke i 2016.

Les hele artikkelen…Nyheter på Netflix (Uke 40)

Date: 09/10/2017 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 1 nye titler på Netflix Norge. Se blant annet The Taking of Pelham 123, Security, Quarantine 2: Terminal, Lucifer (S3) og The Blacklist (S4).

Netflix tilføyde i forrige uke følgende filmer og tv-serier til deres utvalg;

Canadas verste håndtverkere
Chris Brown: Welcome to My Life
ID-0
Kibaoh Klashers
Mr. Dynamite: The Rise of James Brown

Quarantine 2: Terminal
Restless Creature: Wendy Whelan
Rodney Carrington: Here Comes the Truth
Security
Skylanders Academy

Les hele artikkelen…Netflix vil lage fire blockbuster-filmer i året

Date: 06/10/2017 | Ingen kommentarer

Netflix er kjent for sine originalserier av høy kvalitet, men streamingtjenesten vil også være kjent for sine filmer og derfor sjøsetter Netflix nå en ny strategi, som skal sette filmtjenesten på verdenskartet.

I desember har Netflix premiere på den selverklærte storfilmen ‘Bright’, som blant annet har Will Smith (Bad boys) og Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) i hovedrollene; og ifølge Netflix vil denne være startskuddet for streamingtjensten sin filmsatsing og samtidig sette nye standarder.

Slik lyder det fra Ted Sarandos, innholdssjef hos Netflix i et intervju med det amerikanske magasinet Variety.

-«Jeg vil ikke sette forventningene alt for høyt,» uttaler Ted Sarandos. «Men jeg tror at det vil være mer enn et avgjørende øyeblikk for vår filmsatsing. Filmen er utvilsomt en blockbuster, som passer til lørdagskvelden.»

Les hele artikkelen…