Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix nyheter (Uke 20)

Date: 20/05/2019 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 30 nye titler på Netflix Norge. Se blant annet Baby Driver, Half Baked, Miami Vice, Peter Pan, The Blues Brothers og All About Steve.

Netflix tilføyde i forrige uke følgende filmer og tv-serier til deres utvalg;

1994 (S1)
A Horse for Danny
Abyss (S1)
Al Pitcher – Fy Fan Sweden!
All About Steve

Baby Driver
Chip and Potato (S1)
Dying To Tell
Good Sam
Half Baked

Les hele artikkelen…


‘Money Heist’ sesong 3 kommer på Netflix den 19. juli

Date: 16/05/2019 | Ingen kommentarer

Netflix har nettopp offentliggjort premieredatoen på tredje sesong av den spanske tv-serien ‘La Casa de Papel’ – med den norske tittelen ‘Papirhuset’ – og den er fastsatt til den 19. juli 2019.

Det skriver Netflix i en melding til Flixfilmer.

‘Papirhuset’ handler om en gruppe kriminelle, som låser seg inn i den spanske nasjonalbanken med et mål om å trykke 2,8 milliarder euro, og dermed begå det største bankranet noensinne. Hjernen bak den kriminelle gjerningen er El Profesor.

Det var opprinnelig kun to sesonger av ‘Papirhuset’ i utgangspunktet, men serien har vist seg å være ufattelig populær blant Netflix-medlemmer over hele verden, og er blitt en av de mest sette seriene på streamingtjenesten noensinne, som er på et annet språk enn engelsk.

Les hele artikkelen…


Netflix bekrefter ‘The Umbrella Academy’ sesong 2

Date: 15/05/2019 | Ingen kommentarer

Den 15. februar hadde Netflix premiere på deres originale superheltserie ‘The Umbrella Academy’ og nå opplyser streamingtjenesten at serien har fått et grønt lys til å fortsette med sesong 2.

Det bekrefter Netflix, som samtidig har utsendt en teaser, som kan sees nederst i artikkelen.

Det er enda ingen opplysninger om når sesong 2 får premiere, men det skulle være sikkert at alle de medvirkende, blant annet Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman og Robert Sheehan, alle er klar til den nye sesongen.

På den samme dag i 1989 blir 43 spedbarn uforklarlig født av kvinner som hverken er forbundet til hverandre og som ikke har vist tegn på graviditet. Seks av barnene blir adoptert av en millionær. Slik starter The Umbrella Academy’, hvor han oppdrar sine «barn» til å skulle redde verden.

Les hele artikkelen…


Netflix nyheter (Uke 19)

Date: 13/05/2019 | Ingen kommentarer

Netflix tilføyde i forrige uke følgende filmer og tv-serier til deres utvalg, 52 titler i alt;

Antar: Son of Shadad
Dry Martina
Easy (S3)
El Recluso (S1)
Harvey GirlSForever! (S2)

In Family I Trust (S1)
Jailbirds (S1)
Last Breath
Lion’SHeart
Lucifer (S4)

Les hele artikkelen…


Når har filmer og serier fra Netflix premiere?

Date: 08/05/2019 | Ingen kommentarer

Du har ventet med lengsel etter at Netflix skal frigjøre en ny sesong av din favorittserie, men når du åpner Netflix på premieredagen for å kaste deg over de nye episodene, oppdager du til din store skuffelse at den nye sesongen ikke er tilgjengelig enda.

Hvordan kan det så være?

Netflix har hovedkvarter i California, USA, og det er herfra steamingtjenesten drives i praksis.

I USA blir nye filmer og serier utgitt ved midnatt og samtidig som kalenderen viser en ny dato. Men på grunn av tidsforskjellen mellom Norge og USA betyr det at de nye titlene er å finne i det norske utvalget klokken 8-9 – alt avhengig av om det er sommer- eller vintertid.

Les hele artikkelen…