Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Nyheter på Netflix Norge (Uke 28)

Date: 16/07/2018 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 16 nye titler på Netflix Norge. Se blant annet Anchorman 2: The Legend Continues, How It Ends, Archer (S9), Drug Lords (S2) og The Epic Tales of Captain Underpants.

Netflix tilføyde i forrige uke følgende filmer og tv-serier til deres utvalg;

Anchorman 2: The Legend Continues
Archer (S9)
Drug Lords (S2)
Going for Gold
How It Ends

Jim Jefferies: This Is Me Now
Joan Rivers: Don’t Start with Me
Lockup: Extended Stay (S1)
Lucha: Playing the Impossible
Police Academy

Les hele artikkelen…


Netflix kjøper Stephen Kings ´In The Tall Grass´

Date: 13/07/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix er ikke offisielt tilstede og representerer på dette årets Cannes Film Festival, men de har likevel sendt et par agenter i veg for å kjøpe opp interessante filmrettigheter.

Allerede på festivalens første dag – Cannes starter den 8. mai – har Netflix fått første avtale i boks og det er snakk om rettighetene til Stephen Kings ´In The Tall Grass´, som er skrevet i samarbeid med sønnen Joe Hill.

Dette skriver det amerikanske medie Deadline.

I ´In The Tall Grass´ hører to søsken en liten gutt rope om hjelp fra en åker med høyt grønt gress. Det er imidlertid ikke helt enkelt å finne gutten i det høye gresset og de to søsknene roter seg også snart bort fra hverandre.

Les hele artikkelen…Ricky Gervais i ny Netflix-serie; ´After Life´

Date: 11/07/2018 | Ingen kommentarer

Ricky Gervais returnerer til Netflix med en helt ny og mørk komedie-serie på 6 avsnitt, som heter ´After Life´.

Dette avslører den engelske komikeren og skuespilleren selv på Twitter.

´After Life´, som er skapt, skrevet og produsert av Ricky Gervais, som i tillegg spiller hovedrollen, handler om en mann som hadde det perfekte livet, men som når hans kone Lise dør plutselig endrer liv og personlighet. Etter et mislykket selvmordsforsøk beslutter han seg for å leve så lenge som mulig og straffe verden ved å gjøre og si det han har lyst til. Han ser det selv som en superkraft – ikke å tenke på seg selv og andre – men det er ikke enkelt når folk omkring han forsøker å hjelpe han tilbake på rett spor igjen.

Foruten Ricky Gervais, er også en gammel kjenning av Ricky blitt med som produsent. Det er snakk om Charlie Hanson, som Ricky samarbeidet med i sammenheng med serien ´Extras´ fra 2005.

Les hele artikkelen…


Nyheter på Netflix Norge (Uke 27)

Date: 09/07/2018 | Ingen kommentarer

I forrige uke kom det 36 nye titler på Netflix Norge. Se blant annet Back to the Future Part III, It, Anne With an E (S2), King Kong, Jack Reacher og Mission: Impossible – Rogue Nation.

Netflix tilføyde i forrige uke følgende filmer og tv-serier til deres utvalg;

American Reunion
Anne With an E (S2)
Back to the Future Part III
Battleship
Bill Burr: You People Are All the Same

Brewster’s Millions
Comedians in Cars Getting Coffee
Dr. Seuss’ The Lorax
Evan Almighty
First Team: Juventus (S1)

Les hele artikkelen…


Guillermo del Toro lager horror-serie til Netflix

Date: 06/07/2018 | Ingen kommentarer

Den anerkjente Oscar belønnede filmskaperen Guillermo del Toro lager en helt ny horror-serie til Netflix, hvor han personlig velger de dystre historiene – den ene mer skrekkinnjagende enn den andre.

Dette skriver streamingtjenesten Netflix i en pressemelding.

Utover det å finne de beste historiene, vil Guillermo del Toro også regissere og skrive et par avsnitt i serien, men hans primære jobb blir å sette sammen de uhyggelige historeiene med de beste filmmakere, manuskriptforfattere og skuespillere i bransjen.

Serien, som har fått navnet ´10 After Midnight´ blir en antologi-serie, som betyr at den består av en samling avsnitt, som kan sees uavhengig av hverandre. Andre eksempler på antologi-serier er f.eks. ´Black Mirror´.

Les hele artikkelen…