Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Matt Groening klar med flere episoder av «Disenchantment»

Date: 12/07/2019 | Ingen kommentarer

Matt Groening, skaperen av «The Simpsons», «Futurama» og Netflix-serien «Disenchantment», er ferdig med nye episoder av sistenevnte.

Netflix har nettopp annonsert at den 20. september vil 10 nye episoder av «Disenchantment» bli utgitt.

Den første sesongen består av totalt 20 episoder, men for øyeblikket er det bare 10 episoder på Netflix, noe som betyr at det er de resterende episodene i sesong 1 som det blir preimere på i september.

Det er også mer å vente på etter det; Netflix har allerde fornyet «Disenchantment» med en annen sesong.

Les hele artikkelen…


«Unbreakable Kimmy Schmidt» returnerer som en interaktiv serie

Date: 10/07/2019 | Ingen kommentarer

Netflix-komedien «Unbreakable Kimmy Schmidt» ble i fjor dødsdømt etter fire sesonger, men når gir Netflix komedieserien en ekstra sjanse.

Det har nettopp blitt annonsert at «Unbreakable Kimmy Schmidt» kommer tilbake på skjermen som en interaktiv serie.

Netflix har prøvd med flere interaktive serier, inkludert «Black Mirror: Bandersnart» og senest «You vs. Wild» med den alltid energiske Bear Grylls i front.

«Unbreakable Kimmy Schmidt» var en av de første originale komedieseriene fra Netflix, og det vil også være den første komedieserien som streamingtjensten kaster seg ut til å lage om til interaktiv.

Les hele artikkelen…


«Better Call Saul» er tilbake i 2020

Date: 05/07/2019 | Ingen kommentarer

Det vil ikke være i 2019 at vi nærmer oss Jimmy McGills transformasjon til den oppfinnsomme og listige advokaten Saul Goodman, kjent fra hitserien «Breaking Bad».

Den femte sesongen av «Better Call saul» har først premiere i 2020.

Dette bekrefter produksjonsselskapet AMC.

Det vil derfor være nesten to mellom sesongene til det kommer en ny episode, siden «Better Call Saul» hadde premiere i august 2018.

Årsaken til at venteperioden strekker seg over flere år er at laget bak serien, samt skuespillerne ,har andre forpliktelser.

Les hele artikkelen…


David Finchers «Mindhunter» tilbake etter sommeren

Date: 03/07/2019 | Ingen kommentarer

Netflix-serien «Mindhunter», som er regissert av David Ficher («Gone Girl», «Zodiac», «House of Cards») returnerer med sesong 2 i august.

Dette forteller stjerneskuespilleren Charlize Theron, som også er produsent av «Mindhunter».

Avsløringen skjedde under et intervju i «Howard Stern Show», hvor Charlize Theron kunne kunngjøre seriens tidlige retur, noe som betyr at nesten to år vil passere mellom sesongene. Den eksakte premieredatoen på sesong 2 ble imidlertidig ikke avslørt.

Første sesong av «Mindhunter» hadde premiere på Netflix 13. oktober 2017.

I «Mindhunter» drar to FBI agengter (Jonathan Groff og Holt McCallany) på en ondskapsfull, dyptliggende odyssey for å klargjøre de brutale svarene blant de farligste seriemorderne og voldtektsforbryterne.

Les hele artikkelen…


Wrestling-komedien «Glow» er tilbake i august

Date: 28/06/2019 | Ingen kommentarer

Den 9. august er streamingtjenesten Netflix klar med 10 ny episoder av wrestlingkomedien «Glow», som i sesong 3 er brakt i syndenes by; Las Vegas.

Det skriver Netflix i en pressemelding.

«Glow» følger den arbeidsløse skuespilleren Ruth Wilder (Alison Brie) i Los Angeles på 1980-tallet, som i et desperat forsøk på å bli kjent, prøver lykken i wrestling-verdenen.

I en gruppe på 12 kvinnelige brytere, konkurrerer Ruth blant annet mot Debbie Eagan (Betty Gilpin), en tidligere skuespillerinne som forlot industrien da hun skulle få et barn, men er nå tilbake, siden hennes perfekte live viste seg å ikke være å så perfekt enda.

Den tredje sesongen av «Glow» sender wrestlingdamene på en tur til Las Vegas for å prøve lykken i byen som aldri sover, men alt er ikke fest og farger. Byen, bakmennene og personlige intriger krever mer enn hva de kunne ha forestilt seg.

Les hele artikkelen…