Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Tusenvis av flere serier og filmer: Slik får du amerikansk Netflix

Date: 28/08/2019 | Ingen kommentarer

Amerikanere har mye mer innhold på Netflix, enn noe annet sted i verden. Vi viser deg hvordan du får tilgang til det.

Netflix startet en tjeneste for utleie av film i USA, og derfor er det ikke så rart at verdens største streamingtjeneste har mest innhold til amerikanere. En undersøkelse av Finder.com viser at på amerikanske Netflix er det over 1.300 serier og mer enn 4.300 filmer. I Skandinavia må vi nøye oss med omtrent 340 serier og litt over 1.700 filmer.

Normalt er det kun folk i USA som kan bruke amerikansk Netflix, men heldigvis behøver du ikke kjøpe en flybillett for å kunne streame de filmene og seriene som du normalt ikke kan se – undertekster er også tilgjengelig. Løsningen her er en VPN, som midlertidig får det til å se ut som om du sitter i USA – og det er selvfølgelig helt lovlig.

Husk at lyd og undertekster også blir den samme som amerikanerne har.

Slik gjør du:

1. Gå til PureVPN og kjøp et abonnement.

Det koster mindre, jo lengre abonnement du kjøper. Og du trenger det hver gang du skal se på amerikansk Netflix. Prisen går helt ned til omkring 20 kroner i måneden.

2. Last ned og installer PureVPN på din enhet.

3. Logg på med informasjonen du har mottatt på e-post.

4. I programmet/appen velger du “Stream” under “Mode”.

5. Under “Popular Websites” velger du “Netflix US”.

6. Vent et øyeblikk mens du kobler deg til PureVPNs amerikanske Netflix-server.

7. Du kan se at du er tilkoblet serveren.

8. Logg på Netflix slik du vanligvis gjør det, og du kan nå streame mer enn 1,300 serier og 4,300 filmer. Når du ønsker å få din lokale Netflix tilbake, trykker du bare på “Disconnect” i PureVPN.

Hvis du får en feilmelding
Hvis du av en eller annen grunn mottar en feilmelding på din VPN eller Proxy når du prøver å avspille noe på Netflix, så er det bare å kontakte PureVPNs døgnåpne kundeservice via chatten på PureVPN.com. I løpet av få minutter vil du se hvilken server du kan koble deg til for å bli kvitt feilmeldingen.Skriv kommentar