Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Big Mouth’ får grønt lys til flere pubertære morsomheter

Date: 22/11/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har gitt skaperen Nick Kroll (Kroll Show, The League) og Andrew Goldberg (Family Guy) lov til å lage flere avsnitt av deres pubertære animasjonsserie ‘Big Mouth’.

Det er ikke fastsatt en premieredato for sesong 2, men som du kan se i videoen nedenfor, som er utgitt av Netflix i forbindelse med fornyelsen, kommer sesong 2 i 2018.

Netflix har bestilt 10 episoder til den nye sesongen. Samme antall som første sesong besto av.

Den animerte, surrealistiske og grenseoverskridende komiserien ‘Big Mouth’, undersøker det glamorøse marerittet ved å være en ungdom i puberteten. Her følger man en gruppe gutter og jenter som er på vei inn i de voksnes rekker – med alle de pubertære problemene det innebærer. Og det er ikke spesielt enkelt å kontrollere hormoner når man hjemsøkes av «hormonmonsteret».

Stemmene i serien snakkes inn av bl.a. John Mulaney (John Mulaney: The Comeback Kid, Saturday Night Live), Maya Rudolph (Maya & Marty, Bridesmaids), Jason Mantzoukas (The League, Lady Dynamite), Jordan Peele (Keanu, Key and Peele), Fred Armisen (Portlandia, Documentary Now!), Jenny Slate (Girls, Lady Dynamite) og Jessi Klein (Inside Amy Schumer).

Første sesong av den grenseoverskridende serien finnes på Netflix nå – men det er viktig å nevne at den er NSFW (Not Safe For Work).

Se ‘Big Mouth’ på Netflix Norge.Skriv kommentar