Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Breaking Bad’-film kommer på Netflix

Date: 26/03/2019 | Ingen kommentarer

Tilbake i november 2018 ble det avslørt at serieskaperen Vince Gilligan jobber med en oppfølger på sin ikoniske serie ’Breaking Bad’. Denne gang som film.

Nå kan det amerikanske mediet Deadline avsløre at ‘Breaking Bad’-filmen, som følger opp der serien sluttet, får en eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix.

‘Breaking Bad’-filmen er fortsatt på et tidlig stadium og det er kun denne informasjonen som har blitt sluppet til nå, men filmen skal handle om Jesse Pinkman (Aaron Paul) og hva som skjedde etterpå der serien sluttet, når Jesse fikk friheten sin tilbake.

Bryan Cranston, som spilte den overordnede Walter White, har også bekreftet at det blir film, men kunne ikke avsløre om hans karakter også ville dukke opp i filmen.

Netflix har allerede fått rettighetene til ‘Breaking Bad’, i tillegg til spin-off serien ‘Better Call Saul’ og det er derfor naturlig at samarbeidet med produksjonsselskapet AMC, som utviklet serien på daværende tidspunkt, utvides, vurderer det amerikanske mediet.

Deadline mener imidlertid, at Netflix og AMC har byttet roller, slik at Netflix får førsteretten til å vise ‘Breaking Bad’-filmen denne gangen. Tidligere har Netflix måttet vente på at AMC har vist serien i USA og derfor ikke kunnet ha premiere på en episode hver uke – som f.eks. er tilfellet med ‘Better Call Saul’.

Flixfilmer vil naturligvis komme med mer informasjon om filmen så fort det blir annonsert.

‘Better Call Saul’ vender forøvrig tilbake på Netflix senere i år når det er premiere på sesong fem.

Se ‘Breaking Bad’ og ‘Better Call Saul’ på Netflix Norge.Skriv kommentar