Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

For lave seertall – ‘One Day at a Time’ droppet

Date: 13/06/2019 | Ingen kommentarer

Det er blitt avgjort å droppe komedieserien ‘One Day at a Time’.

Det skriver Netflix til Twitter.

Serien har ikke gjort noe særlig ut av seg i Norge, men ‘One Day at a Time’ var særdeles populært i Latinamerika og nyheten om seriens avlysning faller derfor ikke godt hos mange Netflix medlemmer på de breddegrader.

Det er allerede kommet inn mer enn 19.000 kommentarer på Twitter-historien og selv om det vitner til et stort publikum, så var det ikke nok til å redde serien.

Netflix har nemlig helt ekstraordinært vært ute med å fortelle at den simple grunnen til at serien droppes etter tre sesonger, er at det simpelhet ikke var nok seere til å kunne forsvare produksjonen av en ny sesong.

Streamingtjenesten skriver at det ikke har vært en enkel beslutning og åpner muligheten for at serien kan leve videre hos en annen TV-leverandør.

Den Oscar-vinnende Rita Moreno spiller hovedrollen i ‘One Day at a Time’, som handler om en latinamerikansk enslig familie, hvor moren skal oppfostre hennes radikale tenåringsdatter og sosiale sønn med hjelp fra en gammeldags bestemor og vaktmesteren Schneidar. Rita Moreno spiller bestemoren.

Se ‘One Day at a Time’ på Netflix Norge.Skriv kommentar