Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Henry Cavill skal spille Geralt i Netflix-serien ‘The Witcher’

Date: 01/11/2018 | Ingen kommentarer

Henry Cavill, kjent fra ‘Mission Impossible- Fallout’, ‘Justice League’, ‘Man of Steel’,.fl. skal spille hovedrollen som Geralt av Rivia i den kommende Netflix-serien ‘The Witcher, som er basert på den bestselgende fantasy-saga med samme navn.

‘The Witcher’, som er skapt av den polske forfatteren Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt av Rivia, som er en monsterjeger som ung utviklet overnaturligekrefter, som gjorde det mulig å bekjempe blodtørstige monstre.

Henry Cavill skal som nevnt spille Geralt i serien på 8 episoder, som forøvrig selv er en stor fan av Andrzej Sapkowski. Skuespilleren har også selv uttal til media at han fulgte den kommende serien med interesse, fordi han godt kunne tenke seg å være med, samt gjennomført spille ‘The Witcher 3’på konsoll.

Alik Sakharov (House of Cards’, ‘Game of Thrones’) vil regissere de fire første episodene, mens Alex Garcia Lopez (‘Marvel’s Luke Cage’, ‘Utopia’) og Charlotte Brändström (‘Outlander’, ‘Counterpart’) hver vil regissere to episoder. Showrunner for serien er for øvrigt Lauren Schmidt Hissrich (‘Marvel’s Daredevil’, ‘Marvel’s The Defenders’, ‘Umbrella Academy’).

Streamingtjenesten offentliggjorde første gang planene om serien i mai 2017, og det er dermed gått over et år før teamet bak fant deres hovedrolle i form av Henry Cavill.

«Jeg er begeistret over at Netflix vil filmatisere mine historier samtidig med at de holder seg til det opprinnelige materiale og temaer, som jeg har brukt over 30 år på å skape» uttaler Andrej Sapkowski.

Bokserien om ‘The Witcher’ er blitt oversatt til mer enn 20 språk og har utviklet seg til en populær videospill-franchise.

Det forventes at ‘The Witcher’ får premiere på Netlflix Norge i 2019.Skriv kommentar