Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Jessica Jones’ sesong 2 premieredato

Date: 07/02/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp offentliggjort premieredatoen for den etterlengtede fortsettelsen til Marvel-serien ‘Jessica Jones’ – en tidligere superhelt som kjemper med indre demoner.

‘Jessica Jones’ sesong 2 får premiere på Netflix Norge den 8. mars 2018 og alle 13 episoder kan sees med en gang.

Dette avslører Netflix i en video, som streamingtjenesten nettopp har lastet opp på Twitter. Se videoen nederst i artikkelen.

Det er ingen opplysninger om hvem som blir erkefienden i den nye sesongen, men i den 55-sekunder lange videoen snakkes det om at Jessica Jones har «unfinished business», som hun er nødt til å fikse. Om dette betyr at Killgrave fra sesong 1 vender tilbake vet vi ikke på nåværende tidspunkt.

Den kommende sesongen har for øvrig vært underveis lenge, da Netflix allerede i 2016 avslørte at sesong 2 var på tegnebrettet. Det betyr at den nye sesongen har vært underveis i over 2 år.

I sesong 2 er Krysten Ritter naturligvis tilbake i rollen som Jessica Jones, mens hun får følge av Carrie-Anne Moss (The Materix, Memento) og Rachael Taylor (Gray’s Anatomy, Transformers) m.fl.

Spenningsserien om ‘Jessica Jones’ går tett inn på livet til Jessica, som kjemper mot demoner både utenfra og innenfra. Etter en tragisk slutt på en kort superhelt karriere, gjenoppbygger Jessica Jones sitt liv ved å etablere sitt eget detektivbyrå, hvor hus løser saker i New York City.

Se ‘Jessica Jones’ på Netflix Norge. Sesong 2 kan sees fra den 8. mars 2018.Skriv kommentar