Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Mange så ferdig House of Cards på en helg

Date: 21/02/2014 | Ingen kommentarer

HouseofCards_InfoAmerikanerne var tydeligvis ikke mye ute i naturen forrige helg, for i følge en ny undersøkelse fra Procera Networks så ca 2% av alle Netflix-medlemmer i USA nemlig den nye sesongen av House of Cards ferdig på bare en helg. House of Cards sesong 2 hadde premiere på Netflix den 14 februar.

Basert på de seneste tallene fra Netflix’s medlemmer betyr det at ca 668.000 amerikanere så alle de 13 episodene på kun 3 dager. Netflix offentliggjør ikke selv tall på seere, men undersøkelsen fra Procera Networks viser at mellom 5-15 prosent av alle Netflix-medlemmer i hele verden så minst én episode av House of Cards i løpet av helgen.

En interessant observasjon fra undersøkelsen er at det samlede streamingforbruket på Netflix sannsynligvis ikke steg i forbindelse med premieren. Det betyr at Netflix-medlemmene ikke streamet ekstraordinært mye, men heller så House of Cards til fordel for annet innhold de pleide å se.

I Norge kan det antas at interessen for House of Cards også har vært stor. Seriens premiere ble omtalt i flere medier og flere kom med intervjuer med seriens skuespillere. Hvor mange nordmenn som faktisk så House of Cards sesong 2 ferdig på bare en helg vites ikke, men skriv gjerne hvis du er en av de.Skriv kommentar