Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Marco Polo er en av verdens dyreste tv-serier

Date: 05/12/2014 | Ingen kommentarer

marco-polo-tv-serier-netflixDen 12. desember har streamingtjenesten Netflix premiere på deres nye eventyrserie Marco Polo, som handler om den berømte oppdagelsesreisenes og hans kamper i det gamle Kina. Seriens 10 episoder har kostet over $90 millioner hvilket gjør den til en av verdens dyreste tv-serier.

Det er kun middelalder-fantasy tv-serien Game of Thrones, som er laget av HBO, som har kostet mer med et budsjett på $100 millioner for den seneste sesongen. Det skriver Business Insider.

Marco Polo er dermed ikke bare den dyreste Netflix-serien noensinne, men også et seriøst forslag på en serie som kan hamle opp med den populære Game of Thrones. Det viser samtidig at kampen om seerne og medlemmene er mer intens enn noensinne før.

Årsaken til at Netflix har lagt et rekordbeløp i Marco Polo skyldes ifølge analytikerne at serien har et bredt internasjonalt appeal. Serien kan dermed være med til å promotere streamingtjenesten over hele verden, i motsetning til f.eks. House of Cards og Orange is the New Black, som har et mer amerikansk fokus.

Samtidig har Netflix også valgt å beholde alle internasjonale rettigheter til Marco Polo. Streamingtjensten har tidligere solgt rettighetene til bl.a House of Cards til konkurrerende streamingtjenster og tv-stasjoner hvor Netflix ikke allerede var tilgjengelige, hvilket samtidig kan bety at Netflix står ovenfor en stor ekspansjon som kunne omfatte Øst-Europa og Kina.

Marco Polo er et storslått actioneventyr, som byr på en verden fylt med grådighet, forræderi og brutale kamper. Serien er skapt av prominente navn som John Fusco (Forbidden Kingdom, Young Guns), Dan Minahan (Game of Thrones, True Blood), samt de Oscar-nominerte nordmennene Joachim Rønning og Espen Sandberg (Kon-Tiki, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales).

Les mer om Marco Polo og se serien eksklusivt på Netflix fra d. 12 desember hvor alle seriens 10 første episoder får premiere på streamingtjenesten.Skriv kommentar