Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nå på Flixfilmer: Netflix linkes med IMDb

Date: 22/05/2014 | Ingen kommentarer

netflix-imdb-flixfilmer-norge-300x300Sjekker du alltid IMDb før du ser en film på Netflix? Da er det gode nyheter på vei, for Flixfilmer har lansert en ny funksjon som gjør det lettere å finne flere detaljer om de nyeste filmene og seriene på Netflix.

Den nye funksjonen, som ble introdusert for noen uker siden, gjør at man ved et enkelt klikk kan få opplyst mer informasjon om en tittel, blant annet sjanger, rolleliste og rating. Linken til IMDb finner man til høyre i oversikten på Flixfilmer.no

IMDb (Internet Movie Database) er en online filmdatabase med informasjon om nesten alle filmer og serier. Det er spesielt karakteren fra IMDb mange benytter seg av. Karakteren på IMDb er basert på brukeranmeldelser og mange mener den gir et litt bedre bilde enn andre rating-systemer, blant annet Netflix sitt. Jo høyere karakter, jo bedre skulle filmen gjerne være. Bemerk at IMDb er en amerikansk side og derfor er språket på hjemmesiden på engelsk.

Det er ikke alltid IMDb formår å finne den riktige tittelen. Det er som regel hvis det er snakk om en veldig ukjent film, eller hvis det for eksempel er tegnefilmserier, som er blitt utsendt direkte på video. Størstedelen av tilføyelsene på Netflix vil imidlertid kunne finnes på IMDb.

Vi håper du vil ta godt imot den nye funksjonen.Skriv kommentar