Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix eksperimenterer med shuffle-funksjon

Date: 11/06/2019 | Ingen kommentarer

Du sitter deg foran skjermen og vil se en tilfeldig episode av yndlingsserien din, som du allerede har sett utallige ganger. Men hvilken episode skal du velge?

Netflix er klar til å komme til unnsetning, for streamingtjenesten eksperimenterer nettopp med en ny shuffle-funksjon, som spiller av automatisk en episode av en gitt serie.

Det skriver den amerikanske media The Verge.

Netflix tester for øyeblikket ut funksjonen i seriene ‘The Office’, ‘Family Guy’, ‘New Girl’, ‘Friends’, ‘Our Planet’ og ‘Arrested Development’ med flere.

Det er aller serier hvor shuffle-funksjonen, som fungerer på nøyaktig samme måte som ved spillelister på musikktjenesten Spotify, vil være mest optimal, da det er serier hvor man nødvendigvis ikke trenger å ha sett alle eller tidligere episoder for å kunne følge med på handlingen.

Den nye bland-selv-funksjonen, er for øyeblikket kun tilgjengelig for et fåtall medlemmer av Netflix, som benytter seg av Android, men vil senere bli tilgjengelig for alle dersom funksjonen vurderes til å være brukbar.

Netflix bekrefter ovenfor The Verge; «Vi tester funksjonen for å gi våre medlemmene mulighet til å kunne spille av en tilfeldig episode av en tv-serie på på Android-mobilappen. Disse testene varierer vanligvis i lengde og vil ikke alltid være permanent»Skriv kommentar