Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix finner serie-avløser til ‘House of Cards’

Date: 04/04/2018 | Ingen kommentarer

Når ´House of Cards´ sesong 6 kommer på Netflix senere I år er det snakk om den absolutt siste sesongen av serien, som på det siste har vært omdiskutert. Det blir dermed et farvel til et av Netflix helt store serie flaggskip.

Det tyder imidlertid på at Netflix i kulissene er klar med en ny politisk storserie, som skal bære arven fra ´House of Cards´ videre.

Det amerikanske medie Deadline rapporterer at Netflix har kjøpt rettighetene til å produsere serien ´The Politician´, som i motsetning til ´House of Cards´ ikke vil være så dyster og mørk.

Tony-vinneren Ben Platt (´Pitch Perfect´) har allerede skrevet under på å medvirke, mens det forhandles om kontrakter med Oscar-vinnerene Barbra Streisand (‘Meet the Fockers’) og Gwyneth Paltrow (‘Iron Man’) (bilde).

Det er ikke sluppet mye informasjon ut, men ´The Politician´ vil følge en velberget politiker fra Santa Barbara og hver sesong vil by på nye politiske utfordringer. Netflix har skrevet under på å lage to sesonger av serien.

Deadline mener å vite at serien er blant de største tv-avtalene, som er inngått i år.

Ingen premieredato er avslørt, men det antas at ´The Politician´ først kan sees på Netflix til neste år eller senere, da produksjonen, som det fremkommer av opplysningene fortsatt er på et meget tidlig stadium.Skriv kommentar