Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix fornyer ’Black Mirror’ med sesong 5

Date: 14/04/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix kan i dag avsløre at den roste og futuristiske antologi-serien ´Black Mirror´, som oftes byr på teknologiske nedturer, returnerer med en helt ny sesong.

Dette avslører Netflix i et oppslag på Twitter, som kan sees nederst.

Det er ellers særdeles sparsomt med opplysninger om ´Black Mirror´sesong 5, men opphavsmannen Charlie Brooker returnerer.

Antallet kommende avsnitt er det heller ikke løftet på sløret for, men de to siste sesongene har hver bestått av 6 avsnitt, mens sesong 1 og 2 kun besto av 3 episoder.

Det var forøvrig meningen at sesong 3 og 4 skulle ha vært en og samme sesong, men streamingtjenesten valgte som bekjente å dele den opp. Det må umiddelbart antas at den nye sesong 5 også vil bestå av 6 episoder.

Det som gjør serien ´Black Mirror´ annerledes er at seriens handling, skuespillere og miljø endres for hvert avsnitt. Det er således ikke noe gjenkjennelig, det som skjer i de ulike episodene, som oftest utspiller seg i en mørk sci-fi verden, hvor fremtidens teknologi skaper nye utfordringer.

Som det vises i klippet nedenfor, skriver Netflix at serien vil være «Be Right Back». Dette skal nok tas med en klype salt, da den forrige sesongen hadde premiere for kun drøye tre måneder siden. Det vil derfor være overraskende dersom streamingtjenesten allerede har nye avsnitt klare.

Se ´Black Mirror´ på Netflix Norge.Skriv kommentar