Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix inngår en ny filmavtale med indie-instruktører

Date: 14/03/2015 | Ingen kommentarer

Art Steiber, The New York Times

Art Steiber, The New York Times

Den amerikanske streamingtjenesten Netflix har inngått en avtale med indie-instruktørene Jay og Mark Duplass om å lage fire nye filmer som vil få eksklusiv premiere på Netflix. Det bekrefter Netflix ovenfor flere medier.

Duplass-brødrene er bl.a kjent for komedien Cyrus med Jonah Hill og John C. Reilly, samt indiefilmen Jeff, Who Lives at Home. Nylig har de to instruktørene laget HBO serien Togetherness hvor også Mark Duplass spiller seriens hovedrolle. Serien kan på nåværende tidspunkt ses på HBO Nordic.

De fire nye filmene vil være lavbudsjettfilmer og er fullt finansiert av Netflix. Det er ikke fastsatt noen umiddelbare premieredatoer, da de to brødrene fortsetter med å lage serien Togetherness, men filmene vil først kunne ses på Netflix etter at de har vært tilgjengelig på kino i en kortere periode.

Avtalen med Jay og Mark Duplass er det seneste tiltaket fra Netflix som skal være med å styrke streamingtjenesten med eksklusivt innhold. I fjor kunne Netflix avsløre at de hadde inngått en avtale med den populære skuespilleren Adam Sandler, som også skal lage fire filmer som vil få eksklusiv premiere på Netflix.

”Dette er bare det seneste skrittet i vårt lange vennskap med Mark og Jay Duplass. Vi har jobbet sammen med de nesten siden Netflix ble grunnlagt og vi bare sendte filmer og serier med konvolutter. Uavhengige filmer har alltid vært en stor del av Netflix og grunnen til at vi inngår avtaler med Adam Sandler er så vi også kan lage avtaler som denne”, uttaler Ted Sarandos, innholds sjef hos Netflix, i forbindelse med avtalen.Skriv kommentar