Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix jobber på ny storserie med David Fincher

Date: 17/01/2016 | Ingen kommentarer

mindhunter-182x300David Fincher, instruktøren av Netflix-serien House of Cards, Fight Club, Gone Girl m.m., har angivelig inngått et nytt samarbeid med streamingtjenesten Netflix om en ny storserie kalt Mindhunter. Det rapporterer flere amerikanske medier.

Utover David Fincher, som vil instruere filmen, er den Oscar-vinnende skuespilleren Charlize Theron også involvert i produksjonen, da hun tilsynelatende eier rettighetene til boken Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit av John Douglas og Mark Olshanker, som serien vil bli basert på.

Forfatteren John Douglas jobbet flere år hos FBI hvor han jaktet noen av de mest beryktede og kjente seriemorderne og voldtektsforbryterne ved å utvikle personlighetsprofiler som kan kunne fange de. For å kunne utvikle disse profilene intervjuet og studerte Douglas flere seriemordere gjennom sin 25 år lange karriere. Blant disse var James Earl Ray, Ted Bundy og Charles Manson.

Mindhunter er opprinnelig utviklet av HBO og har vært arbeidet på i mer enn fem år allerede. Joe Penhall, som blant annet har skrevet manuskriptet til den post-apokalyptiske filmen The Road, er blitt satt til å omdanne boken til en tv-serie.

Hvis serien blir en realitet er det ikke første gang instruktøren David Fincher kommer til å berøre emnet. I sine tidligere filmer se7en og Zodiac var det nemlig også seriemordere som var vendepunktet.

Netflix har avvist å kommentere nyheten, men vi følger selvfølgelig opp på historien hvis det kommer mer informasjon.Skriv kommentar