Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper spektakulær sci-fi film som har tjent 3 milliarder på 10 dager

Date: 20/03/2019 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har kjøpt de internasjonale streamingrettighetene til den kinesiske sci-fi filmen ’The Wandering Earth’, som per nå, er den mest lønnsomme filmen i 2019.

5. februar hadde ’The Wandering Earth’ kinopremiere i Kina og i løpet av knapt 10 dager har den klart å tjene inn 3,2 milliarder kroner. Et beløp som nå har steget til over 4 milliarder.

Det bekrefter Netflix og traileren kan du se nedenfor.

’The Wandering Earth’ er basert på historien med samme navn av den prisvinnende forfatteren Liu Cixin, hvor solen har mistet styrken sin og det blir bestemt å flytte jorden til et annet solsystem – noe som naturligvis ikke kan gjøres uten problemer.

Filmen har fått gode anmeldelser – selv fra amerikanske medier. The Hollywood Reporter og The Verge har gått så langt at de har kalt den for ”Kinas første spektakulære interstellar-eventyr”.

På filmsiden IMDB har ’The Wandering Earth’ på nåværende tidspunkt en karakter på 7,7, mens på Rotten Tomatoes ligger den på 67 % basert på 9 anmeldelser.

Filmen er laget for det internasjonale markedet med et skyhøyt budsjett og en massiv produksjon. Mer enn 7000 mennesker arbeidet på filmen i en periode på 2 år, og med mer enn 2000 scener som måtte gjennom maskineriet for å få tilført spesialeffekter.

Netflix har ikke kommet med opplysninger om når ’The Wandering Earth’ kan ses på tjenesten, men den blir tilgjengelig i 2019.Skriv kommentar