Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager en ny serie basert på Skylanders

Date: 08/08/2016 | Ingen kommentarer

skylanders-netflix-danmark-300x207Streamingtjenesten Netflix har nylig offentliggjort at de lager hele fem nye originale animasjonsserier til barn og unge. Samtidig fornyer Netflix den populære barneserien «Kong: King of the Apes» med enda en sesong, som får premiere i 2017. Dette skriver Netflix i en pressemelding.

De nye seriene er laget ut fra allerede kjente figurer og historier – fra Skylander Academy videospillet, fra den prisbelønnede bokserien Llama Llama av Anna Dewdney til filmklassikeren Spy Kids. Den store satsningen på fem nye barneserier begrunnes med at Netflix ønsker å skape det beste universet for de yngste medlemmene og gi familier gode historier å samles om.

De nye seriene er Skylanders Academy, Llama Llama, Spirit Riding Free, Kong: King of the Apes sesong 2, Spy Kids: Mission Critical og Hilda.

Skylanders er et meget populært dataspill/leketøy, som har millioner av fans over hele verden, og i Skylanders Academy serien vil vi høre stemmene til Justin Long (Ask Me Anything) som Spyro, Ashley Tisdale (High School Musical, Phineas and Ferb) som Stealth Elf, Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul) som Eruptor. Det er allerede besluttet at det kommer en sesong to av denne serien.

Også hesten Spirit kommer tilbake, som er basert på kinofilmen fra DreamWorks Animation. I tillegg barnene i Spy Kids: Mission Critical, som også er basert på en rekke populære kinofilmer.

Alle de nye barneseriene er planlagt å få premiere på Netflix i løpet av 2017/2018.Skriv kommentar