Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager Scrotal Recall sesong 2

Date: 05/05/2016 | Ingen kommentarer

scrotalrecall-214x300Netflix har i samarbeide med britiske BBC bestilt en ny sesong av den romantiske komedieserien Scrotal Recall. Samtidig vil sesong 1 bli tilgjengelig på Netflix Norge i løpet av 2016. Det skriver Netflix i en pressemelding.

Scrotal Recall sesong 2 blir på 8 episoder og vil by på et gjensyn med Johnny Fynn, Antonia Thomas og Daniel Ings, som alle vender til bale til deres tidligere hovedroller. Det er derimot ingen informasjon om når man vil få se sesong 2 på streamingtjenesten.

I første sesong av Scrotal Recall følger man den ulykkelige 20-åringen Dylan Witter (Johnny Flynn), som etter å ha fått en bekymrende diagnose, bestemmer seg for å kontakte alle han noensinne har hatt sex med for å fortelle de dårlige nyhetene.

I hver episode følger man Dylans kontakt med en ny jente fra hans fortid, som gir han muligheten for å tenke over kjærlighetslivet sitt, som tydeligvis har vært nær han hele tiden. Med på hans søk, er vennen Evie (antonia Thomas) og kvinnebedåreren Luke (Daniel Ings).

Se Scrotal Recall på Netflix Norge senere i år.Skriv kommentar