Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix overveier flere episoder med Making a Murderer

Date: 27/02/2016 | Ingen kommentarer

3dDuRoNz_400x400Den kontroversielle dokumentar-serien Making a Murderer, som har skapt overskrifter i store deler av verden, følges muligens opp med en rekke nye episoder som behandler de opplysningene som fortsetter å dukke opp. Det hentydet Ted Sarandos, innholdssjef hos Netflix for nylig.

-”Historien utvikler seg hele tiden, så vi vil helt sikkert ta en titt på det”, uttalte Ted Sarandos og hentydet til de mange spekulasjonene som har oppstått siden seriens premiere. Blant annet spekulasjoner om hvorvidt seriens skapere har utelatt noe materiale er kommet opp, men Ted Sarandos understrekte at ingenting formelt er avtalt på nåværende tidspunkt og han poengterte videre at Making a Muderer har vært en prosess på 10 år.

Making a Murderer er en 10 episoder lang dokumentar-serie som hadde eksklusiv premiere på Netflix i Desember. Siden premieren har dokumentaren vært på alles lepper og i USA har over 160.000 mennesker skrevet under på at de ønsker seriens hovedperson, Steve Avery, løslatt.

Dokumentaren forteller historien om Steven Avery, som i 1985 ble dømt for grov voldtekt og mordforsøk. Avery ble, etter 18 år, frikjent igjen da man ikke kunne forbinde DNA’et hans til gjerningsstedet. Avery bestemte seg etterfølgende for å saksøke staten for $36 millioner og for å avsløre et ”korrupt” politi og system. Saken nådde aldri å komme i gang før journalisten Teresa Halbach’s lik dukket opp i Avery’s bakhage, hvilket sendte han tilbake i fengsel.

Utover bevismaterialet mot Steven Avery, setter Making a Murderer også et fokus på det tilsynelatende korrupte rettssystemet og anklageforløpet som ligger rundt hele Avery-saken.

I 2005 ble Steven Avery dømt for mordet på Teresa Halbach og soner nå sin livstidsstraff i fengsel uten mulighet for prøveløslatelse.

Se Making a Murderer på Netflix Norge.Skriv kommentar