Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix-serien ´Lost in Space´ klar for take-off den 13. april

Date: 09/03/2018 | Ingen kommentarer

I 2015 kom det fram at Netflix arbeider på en ny tv-utgave av den klassiske sci-fi serien ´Lost in Space´ fra 1965 og nå kan streamingtjenesten avsløre når dette romeventyret begynner: ´Lost in Space´ får premiere den 13. april.

Ikke nok med at Netflix har annonsert premieredatoen, streamingtjenesten har også sluppet en liten teaser, som kan sees nederst i artikkelen.

Her får man et glimt av familien Robinson, som blir sendt ut i rommet ombord på romfergen Jupiter 2 for å finne en ny beboelig planet, men de kommer raskt på avveie og strander lysår fra hvor det var meningen at de skulle plassere sine føtter.

Familien Robinson spilles av Toby Stephens (‘Black Sails’), Molly Parker (‘House of Cards’), Taylor Russell (‘Falling Skies’), Maxwell Jenkins (‘Sense8’) og Mina Sundwall.

´Lost in Space´ blir på 10 episoder – med mindre Netflix velger å lage flere sesonger, og de er skrevet av Matt Sazama og Burk Sharpless (‘Dracula Untold’), Kevin Burns (‘The Curse of Oak Island’), Jon Jashni (‘Pacific Rim’) mens Neil Marshall (‘Game of Thrones’, ‘Westworld’) har regissert avsnittene.

Netflix skriver at serien vil være for hele familien. Den blir imidlertid mørkere og mer dyster enn hva tilfellet var med kinofilmen fra 1998 hvor blant annet Gary Oldman og Matt LeBlanc medvirket.

Se ´Lost in Space´ på Netflix Norge fra den 13. april.Skriv kommentar