Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix-serien Narcos får enda en sesong

Date: 11/11/2015 | Ingen kommentarer

narcos-sæson-2-netflix-202x300Mindre enn en uke etter premieren har Netflix valgt å forlenge narkodramaet Narcos med enda en sesong. Det bekrefter streamingtjenesten på Twitter.

Netflix har ikke offentliggjort når Narcos sesong 2 får premiere, men skriver i forbindelse med offentliggjørelsen at den kommer snart. Dette vil uten tvil glede de fansene som allerede har sett seriens 10 episoder. Man bør derimot ikke forvente at sesong 2 kommer på Netflix før til neste år.

Narcos fanger de gripende, virkelige historiene om Pablo Escobar og narkobaronene som herjet på slutten av 80 tallet. Den handler også om de innsatsen som ble satt i gang for å få ro på situasjonen, og hvordan dette endte i brutale, blodige konflikter. Serien beskriver de motstridende kreftene – juridiske, politiske, politi, militær og sivile – som støter sammen i et forsøk på å styre verdens mest maktfulle råvare: kokain.

Det var nesten forventet at det ville komme en sesong 2 av Narcos, da både anmeldere og Netflix-medlemmer likte serien, som roses for den fengslende og sanne historien.

Narcos er skapt av José Padilha (Elite Squad, RoboCop), mens hovedrollen som Pablo Escobar spilles av Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), også Boyd Holbrook (Gone Girl) og Pedro Pascal (Game of Thrones) medvirker i serien.

Se hele første sesong av Narcos på Netflix Norge.Skriv kommentar