Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix-serier scorer Emmy-nomineringer

Date: 14/07/2014 | Ingen kommentarer

orange-new-black-netflix-no-300x180For nylig ble nomineringene til de prestisjefylte Emmy Awards avslørt. Det gikk rykter om at Netflix ville få et par nomineringer, men streamingtjenesten overrasket med i alt 31 nomineringer.

Den helt store toppscoreren ble den politiske thrilleren House of Cards med 13 nomineringer. Serien er blant annet nominert som å være den beste dramaserien. I denne kategori skal Kevin Spacey og resten av gjengen fra House of Cards kjempe mot andre populære serier som Game of Thrones, Downtown Abbey, Breaking Bad, Mad Men og True Detective.

Fengselsserien Orange is the New Black, som er den mest populære serien på Netflix, har også mottatt en del annerkjennelse og er dermed blitt nominert i 12 forskjellige kategorier. Seriens hovedperson Taylor Schilling er samtidig blitt nominert som beste hovedperson i en komedieserie.

Dokumentar filmene The Square og Miss Brave World, som kan ses eksklusivt på Netflix, fikk også et par nomineringer, mens Ricky Gervais, som spiller hovedrollen i showet Derek, er blitt nominert til beste hovedperson i en komedieserie.

Ved fjorårets Emmy utdeling var Netflix nominert til i alt 14 priser, men fikk kun 3 priser med hjem. I år er sjansene noe større, da de har 31 nomineringer i alt.

Den 25 august avsløres det hvem som får de prestisjefylte Emmy Awardsene, når den storståtte prisutdelingen går i gang.Skriv kommentar