Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix vil ta opp kampen mot Vice

Date: 02/12/2015 | Ingen kommentarer

netflix-logo-300x200To høytstående personer fra Netflix uttalte for nylig under en videokonferanse at den amerikanske streamingtjenesten fremover vil ha mer fokus på nyhetsformidling og dermed kaste seg ut i direkte konkurranse med det uavhengige nyhetsmediet Vice. Det skriver Deadline.

Uttalelsen er i flere medier blitt fremlagt som at Netflix vil lage tradisjonelle nyhetsutsendelser, men dette avviser tjenesten. Nyhetsmediet Vice er spesielt kjent for deres sosialrealistiske dokumentarer, som dekker alternative samfunnsaktiviteter, og det er angivelig historier som disse Netflix vil ha flere av på streamingtjenesten.

Hvorvidt Netflix vil lage en dedikert programrekke eller om det kun vil bli oppkjøpt eksisterende dokumentarfilmer melder ikke historien noe om. Netflix har den seneste tiden innkjøpt flere filmer som behandler samfunnsrelaterte emner, blant annet Cowspiracy, som beskriver kjøttindustriens ødeleggende påvirkning av miljøet. Cowspiracy kan for tiden finnes på Netflix Norge.

Netflix slår fast at streamingtjenesten sannsynligvis vil være i direkte konkurranse med Vice innen to år.Skriv kommentar