Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix viser Robert Rodriguez’ From Dusk Till Dawn

Date: 06/03/2014 | Ingen kommentarer

From Dusk Till DawnNetflix har i dag annonsert at serien From Dusk Till Dawn av instruktøren Robert Rodriguez vil kunne ses på streamingtjenesten fra den 12. Mars.

Serien, som er basert på den klassiske kultfilmen av samme navn, markerer Robert Rodriguez’ første berøring med seriedrama. Nye timelange episoder av From Dusk Till Dawn kommer på Netflix ukentlig innen for 24 timer etter den amerikanske tv-premieren. Hele serien får dermed ikke premiere på Netflix Norge på samme tid, men en ny episode vil bli tilføyet ukentlig.

From Dusk Till Dawn handler om bankraneren Seth Gecko (D.J. Cotrona) og hans voldelige, uforutsigbare bror, Richard ”Richie” Gecko (Zane Holtz), som er ettersøkt av FBI og Texas Rangers Earl McGraw (Don Johnson) og Freddie Gonzalez (Jesse Garcia) for et bankran som har vært skyld i adskillige menneskers død. Under flukten til Mexico støter Seth og Richie på den tidligere presten Jacob Fuller (Robert Patrick) og hans familie, som de tar som gisler. De bruker familiens autocamper til å krysse grensen, og det oppstår kaos når gruppen tar en avstikker til en strippeklubb full av vampyrer. De må kjempe inntil daggry for å komme ut i live. Serien utdyper tonen og utvider historien i filmen, tilføyer nye figurer og bakgrunnshistorier, og utforsker den mesoamerikanske mytologi bak vesenene inne i klubben.

Instruktøren Robert Rodriguez uttaler; ”Jeg er begeistret for å jobbe med Netflix og Miramax om å skape et internasjonalt publikum til vår nye serie. Denne historien har alltid vekket gjenklang hos seere i hele verden, og vi mener at den vil være like relevant for den nye generasjonen av fans”. Rodriguez var instruktør og executive producer på kultklassiker filmen fra 1996, skrevet av Quentin Tarantino. Rodriguez har instruert fire av de ti episodene av serien som nå er tilpasset tv.

 

 Skriv kommentar