Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny Netflix-komiserie fra skaperen av Friends

Date: 20/03/2014 | Ingen kommentarer

NetflixLogoNorgeNetflix har nylig offentliggjort at det til neste år kommer en helt ny original komiserie fra skaperen av Friends eksklusivt på streamingtjenesten. Serien heter Grace & Frankie og har de kvinnelige komikerne Jane Fonda og Lily Tomlin i hovedrollene. Grace & Frankie blir på 13 episoder av 30 minutter hver, og den er skrevet og skapt av Marta Kauffman (Friends), Howard J. Morris (In Case of Emergency) og Paula Weinstein (Blood Diamond).

Komiserien Grace & Frankie handler om Grace (Jane Fonda) og Frankie (Lily Tomlin), som godt oppe i årene blir utsatt for en uventet sitasjon. Deres menn er nemlig blitt forelsket i hverandre og vil gifte seg, hvilket får kvinnenes liv til å vende opp ned. Selv om de to kvinnene ikke umiddelbart ser frem til å bli tettere forbundet, ender de opp med å bli hverandres redning i siste ende.

Skuespilleren Jane Fonda har tidligere vunnet flere priser, blant annet 2 Oscars, men hun har senest gjort seg bemerket i serien The Newsroom, hvor hun også ble nominert til en Emmy. Lily Tomlin har vært nominert til en Oscar og kan for tiden oppleves i den amerikanske serien Web Therapy.

I forbindelse med offentliggjørelsen av serien, uttaler Ted Sarandos, Netflix’ Chief Content Officer, “Jane Fonda og Lily Tomlin er blant de morsomste og mest formidable skuespillerinnene noensinne, og det er et utrolig privilegium å gi de muligheten til å lage opptøyer på Netflix. Vi kan ikke vente”.

Se Grace & Frankie på Netflix Norge til neste år.Skriv kommentar