Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny sesong av serien Derek kommer i mai

Date: 08/04/2014 | Ingen kommentarer

Derek Netflix NorgeNetflix har nettopp offentliggjort at sesong 2 av serien Derek får premiere på streamingtjenesten d. 30 mai. Den nye sesongen, som er skapt og produsert av komikeren Ricky Gervais, blir i alt på seks episoder. Ricky Gervais spiller dessuten selv hovedrollen i Derek.

Derek er et komediedrama om en gruppe outsidere som lever i utkanten av samfunnet. Serien handler om Derek Noakes (Ricky Gervais) som jobber på et pleiehjem. Jobben betyr alt for Derek og han bekymrer seg oppriktig om pleiehjemmets beboere, som han elsker å omgås med. I sesong 2 har Dereks vennlighet virkelig spredt seg til de rundt han, som han danner nye vennskap med. Pleiehjemmets beboere og medarbeidere har bygd opp et familiært felleskap, og Dereks positive livssyn og gode sjel gir de mot til å holde ut i harde tider, som de noen ganger står overfor.

Utover Ricky Gervais, medvirker også Karl Pilkington (An Idiot Abroad), David Earl (Cemetery Junction) og Kerry Godliman i serien Derek.

Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, forteller i forbindelse med annonseringen av den nye sesongen av Derek, ”Ricky er en fantastisk samarbeidspartner, og han har skapt en inderlig karakter i Derek, som Netflix-seerne har forelsket seg i”. Seriens skaper og skuespiller, Ricky Gervais, uttaler; ”Jeg var helt overveldet av den åpenhjertige mottagelsen av første sesong fra hele verden, spesielt den følelsesmessige forbindelsen som ble skapt til seerne. Jeg håper de liker sesong 2 like godt”.

Se Derek sesong 2 på Netflix Norge fra 30 mai. Se Derek sesong 1 på Netflix; LinkSkriv kommentar