Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nye episoder av Turbo FAST kommer snart på Netflix

Date: 13/03/2014 | Ingen kommentarer

turboFastHvis du er fan av Turbo og de fartsglade vennene hans i animasjonsserien Turbo FAST, kan du godt begynne å glede deg. Netflix har nemlig meddelt at det kommer nye epsioder av serien d. 4 april. De første fem episodene av Turbo FAST hadde premiere på Netflix d. 24 desember 2013.

Turbo og hans adrenalinavhengige sneglevenner Pisken, Flammen, Cool Racer, Skyggen, Bremsespor og Chet reiser i de kommende episodene ut på spennende eventyr, kjører på de villeste racerbanene og kjemper mot de mest vanvittige sneglene. Og selv om det noen ganger går litt vilt for seg, holder sneglene alltid sammen og støtter hverandre. Turbo er en snegle som har vært ute for en vanvittig ulykke som har gjort han til en kjempe rask snegle. Komiserien om Turbo og vennene hans byr på underholdning i høyt tempo og man skal holde tunga rett i munn når sneglene kjører ut.

Turbo FAST (Fast Action Stunt Team) er den første originale serien fra Netflix, henvendt direkte til barn, og utviklet i samarbeid med DreamWorks Animation. Serien er basert på spillefilmen Turbo, som hadde premiere på kinoer over hele verden i fjor og allerede har tjent inn over 280 mio. dollars.  DreamWorks Animations har også tidligere stått bak de kjente animasjonsfilmene Shrek, The Croods, Kung Fu Panda og Madagascar.

Se Turbo FAST på Netflix Norge HerSkriv kommentar