Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Orange Is the New Black sesong 3 kommer til juni

Date: 26/04/2015 | Ingen kommentarer

oitnb-orange-is-the-new-black-sæson-2-netflix-300x199Netflix Norge har nettopp offentliggjort at tredje sesong av den populære serien Orange Is the New Black får premiere på streamingtjensten d. 12 juni. Den nye sesongen er på 13 episoder og alle episodene vil kunne ses med det samme.

Orange Is the New Black er blant Netflix’ mest populære serier. Det har til og med blitt lagt frem at Orange Is the New Black har flere seere enn House of Cards. Netflix har dermed store forventninger til den nye sesongen.

Det er ikke avslørt hva sesong 3 vil handle om, men som vi tidligere har rapportert om her på Flixfilmer.no , så er skuespilleren Jason Biggs, som har spilt Piper’s eks-mann Larry Bloom, ikke lenger med i serien. Derimot kommer det flere nye skuespillere med i den nye sesongen, som blant annet Mary Steenburgen (Step Brothers, The Proposal) og Blair Brown (Fringe).

Serien Orange Is the New Black er basert på autentiske opplevelser fra Piper Kerman, som i 1998 ble siktet for hvitvasking av penger og smugling av narkotika. Etterfølgende avsonet hun 15 måneder i et amerikansk kvinnefengsel.

I fjor kunne Netflix allerede i Mai avsløre at det ville komme en ny sesong av serien, så det blir spennende om streamingtjenesten i år kan annonsere at det kommer en Orange Is the New Black sesong 4.

Se Orange Is the New Black sesong 3 på Netflix Norge d. 12. Juni.Skriv kommentar