Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Premieredatoen på ny hardtslående sesong av ´Luke Cage´

Date: 04/05/2018 | Ingen kommentarer

Marvel- og Netflix-serien ´Luke Cage´ er tilbake med sesong 2 til sommeren – nærmere bestemt den 22. juni 2018.

Dette avslører Netflix i en teaser-trailer, som kan sees nederst i artikkelen. Samtidig har Netflix også løftet på sløret med et par bilder fra den kommende sesongen.

Den nye sesongen vil som første sesong bestå av 13 episoder, og denne gangen holder Luke Cage seg ikke lengre for seg selv. Han er nemlig blitt litt av en kjendis for sin skuddsikre hud og alle i Harlem vet derfor hvem han er. Men den økte oppmerksomheten gjør det vanskeligere for Luke. De lokale forventer nemlig at han alltid er der når de har brukt for hjelp. Han må derfor avgjøre hvem han kan og ikke kan redde.

Foruten Mike Colter i rollen som superhelten Luke Cage, medvirker også Simone Missick, Alfre Woodard, Theo Rossi, Mustafa Shakir, Gabrielle Dennis og Rosario Dawson i den nye sesongen.

Streamingtjenesten kan videre avsløre at Lucy Liu, som er best kjent som skuespiller, regisserer sesongens første episode.

Netflix medlemmene stiftet for første gang bekjentskap med superhelten Luke Cage i Netflix-serien ´Jessica Jones´ hvor han er den hardføre bartenderen med en hemmelighetsfull fortid.

Se ´Luke Cage´ på Netflix Norge. Se hele sesong 2 fra den 22. juni.Skriv kommentar