Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ricky Gervais i ny Netflix-serie; ´After Life´

Date: 11/07/2018 | Ingen kommentarer

Ricky Gervais returnerer til Netflix med en helt ny og mørk komedie-serie på 6 avsnitt, som heter ´After Life´.

Dette avslører den engelske komikeren og skuespilleren selv på Twitter.

´After Life´, som er skapt, skrevet og produsert av Ricky Gervais, som i tillegg spiller hovedrollen, handler om en mann som hadde det perfekte livet, men som når hans kone Lise dør plutselig endrer liv og personlighet. Etter et mislykket selvmordsforsøk beslutter han seg for å leve så lenge som mulig og straffe verden ved å gjøre og si det han har lyst til. Han ser det selv som en superkraft – ikke å tenke på seg selv og andre – men det er ikke enkelt når folk omkring han forsøker å hjelpe han tilbake på rett spor igjen.

Foruten Ricky Gervais, er også en gammel kjenning av Ricky blitt med som produsent. Det er snakk om Charlie Hanson, som Ricky samarbeidet med i sammenheng med serien ´Extras´ fra 2005.

Komedieserien ´After Life´ er ikke den første Ricky lager i samarbeide med streamingtjenesten. Han har i tillegg laget serien ´Derek´ og filmen ´Special Correspondants´, samt flere eksklusive stand-up show.

Som du kan se i beskjeden nedenfor, så forteller Ricky Gervais at produksjonen til ´After Life´ nettopp er startet. Det forventes dermed ikke at serien får premiere på Netflix Norge i inneværende år.Skriv kommentar