Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Se de første bildene fra Netflix-serien Daredevil

Date: 12/11/2014 | Ingen kommentarer

daredevil-netflix-norge-1I fjor offentliggjorde Netflix og Disney et nytt samarbeid som betyr at streamingtjenesten vil lage fem helt nye serier med kjente superhelter fra Marvel. Den første serien blir Daredevil og nå er de første bildene blitt avslørt. Se bildene nederst.

Bildene viser seriens hovedperson Charlie Cox, som om dagen er den blinde advokaten Matthew Murdock og som trekker inn i superhelt-outfittet om natten.

Det var på New York Comic Con (tegneserie-messe) at bildene ble offentliggjort og her ble det også avslørt at serien vil være inspirert av Daredevil: Man Without Fear, den klassiske historien fra 1993 av John Romita Jr. Og Frank Miller.

Utover Charlie Cox (Boardwalk Empire) medvirker også Rosario Dawson (Sin City) og Elden Henson (The Hunger Games: Mockingbird) i serien.

Daredevil blir på 13 episoder og får eksklusiv premiere på Netflix til neste år.

Serien om Daredevil er i øvrig den første av fem superhelt-serier som vil bli laget i samarbeide med Marvel. De øvrige handler om Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage og en The Defenders-miniserie hvor superheltene slår seg sammen for å klare de onde kreftene.

daredevil-marvel-netflix-no

daredevil-netflix-norge-1Skriv kommentar