Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Siste sesong av Hemlock Grove får premiere på Netflix d. 23 oktober

Date: 15/09/2015 | Ingen kommentarer

hemlock-grove-sæson-2-netflix-dk-300x159I fjor annonserte Netflix at de hadde valgt å droppe Hemlock Grove etter en tredje og siste sesong. Det siste kapittelet har nå fått en premieredato og Hemlock Grove sesong 3 kan dermed ses på Netflix Norge fra d. 23 oktober.

Serien Hemlock Grove har gjennom årene hatt problemer med å finne det rette publikum, som skal like en mørk og blodig stemning. Dette har streamingtjenesten altså tatt konsekvensen av og dermed bestemt at de ikke kommer til å lage flere episoder. Hemlock Grove ble laget i forlengelse av suksessen House of Cards og var dermed den andre originale serien i rekken fra Netflix.

Med en annonsert avslutning kan det forventes at serien slutter uten store mysterier, da seriens skaper, Eli Roth, det siste året har utviklet en passende slutt på serien. Hva som fremover skjer med Roman Godfrey og tilflytteren Peter Rumancek får vi dermed svar på i sesong 3.

I forbindelse med at Hemlock Grove ble droppet, uttalte Eli Roth ; ”Vi er takknemlige for at fans av Hemlock Grove har kjempet så intenst for serien over to sesonger. Vi ser frem til å ta den siste sesongen til enda flere mørke og uventede steder og å gi seerne den morderiske avslutningen man kan forvente av en serie som Hemlock Grove”.

Hemlock Grove har blant annet Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgard (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova), og Dougray Scott (Mission Impossible II) på rollelisten.

Se Hemlock Grove sesong 3 på Netflix Norge fra d. 23 Oktober.Skriv kommentar