Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Stranger Things sesong 2 kommer i 2017

Date: 09/09/2016 | Ingen kommentarer

stranger-things-saeson-2-netflix-768x636Etter flere uker med spekulasjoner og rykter kan streamingtjenesten Netflix nå endelig avsløre at det kommer nye avsnitt av den suksessfulle scient-fiction serien Stranger Things. Sesong 2 får eksklusiv premiere på Netflix i 2017.

Serien har etter premieren i juli hatt overraskende stor suksess og det er flere trender på internett hvor mange Stranger Things fans har laget bilder, dataspill mv. basert på serien. Netflix har også sluppet seriens soundtrack på Apple Music og Spotify, som ikke er skjedd med en Netflix serie tidligere.

Netflix bekrefter videre at sesong 2 blir på hele 9 avsnitt, altså et avsnitt mer enn forrige sesong. Samtidig avslører Netflix at produsentene Shawn Levy, Dan Cohen og the Duffer Brothers igjen er med.

Ryktene om en sesong 2 av Stranger Things har versert lenge. Det var særlig en uttalelse fra Matthew Modin, som i serien spiller den hemmelighetsfulle Dr. Martin Brenner, som fikk i gang ryktebørsen. Til et fransk magasin uttalte han nemlig allerede i juli at produksjonen av sesong 2 var i gang. Ingen ville deretter kommentere denne uttalelsen, med det virker som om Matthew Modin snakket sant og var litt for ivrig til å offentliggjøre den nye sesongen.

Det er enda ingen avsløringer på hva som kommer til å skje i sesong 2 og byen Hawkins, hvor Will Byers forsvant i første sesong. Skaperne av serien Matt Duffer og Ross Duffer (The Duffer Brothers) har tidligere uttalt at de nye avsnittene må sees på som en fortsettelse og ikke kun en sesong 2. «Vi ønsker ikke en serie som The Killing/Forbrytelsen. Vi vil gjerne løse det primære mysteriet om Will sin forsvinning i første sesong, slik at det føles som en 8 timer lang film», uttalte Matt Duffer til IGN forrige måned.

Se første sesong av Stranger Things på Netflix i dag. Stranger Things sesong 2 får premiere på Netflix Norge i 2017.
Skriv kommentar