Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘The Punisher’ får lov til å dele ut flere ørefiker

Date: 24/01/2018 | Ingen kommentarer

Anti-helten ‘The Punisher’ vender tilbake med en sesong 2. Det har streamingtjenesten Netflix nettopp offentliggjort på diverse sosiale medier.

Det er mindre enn en måned etter premieren på Netflix den 13. november, at Netflix således annonserer at nye episoder er på vei av ‘The Punisher’, som antakeligvis må bety at serien har fått et stort publikum de få ukene den har vært tilgjengelig på streamingtjenesten.

Fans av Frank Castle aka ‘The Punisher’ må være mer enn fornøyd siden det i utgangspunktet ikke var meningen at ‘The Punisher’ skulle få sin egen serie på Netflix.

Da Netflix og Marvel i sin tid inngikk et samarbeide om å filmatisere flere superhelter var det umiddelbart kun ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Iron Fist’ og ‘Luke Cage’, samt ‘The Defenders’ som var omfattet av avtalen. Etter introduksjonen av ‘The Punisher’ i andre sesongen av ‘Daredevil’ besluttet imidlertid de to mastodontene å gi han en sjanse til å stå på egne ben.

Serien, som er meget voldelig, imponerer flere anmeldere og blant annet anmelder Søren Meinertz fra Flixfilm ga serien 5 stjerner og skrev blant annet; «…jeg vil imidlertid ikke utelukke at ‘The Punisher’ har potensiale til å bli Marvels beste TV-outing siden ‘Daredevil’s første sesong. Actionscenene er hamrende brutale, historien om Castles fortid og hvordan den påvirker han nå er følelsesmessig engasjerende og Jon Bernthal spiller fantastisk.»

Premieredatoen på sesong 2 er på nåværende tidspunkt ikke opplyst.

Se ‘The Punisher’ på Netflix Norge.Skriv kommentar