Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

«Unbreakable Kimmy Schmidt» returnerer som en interaktiv serie

Date: 10/07/2019 | Ingen kommentarer

Netflix-komedien «Unbreakable Kimmy Schmidt» ble i fjor dødsdømt etter fire sesonger, men når gir Netflix komedieserien en ekstra sjanse.

Det har nettopp blitt annonsert at «Unbreakable Kimmy Schmidt» kommer tilbake på skjermen som en interaktiv serie.

Netflix har prøvd med flere interaktive serier, inkludert «Black Mirror: Bandersnart» og senest «You vs. Wild» med den alltid energiske Bear Grylls i front.

«Unbreakable Kimmy Schmidt» var en av de første originale komedieseriene fra Netflix, og det vil også være den første komedieserien som streamingtjensten kaster seg ut til å lage om til interaktiv.

I serien får fans og seere muligheten til å påvirke historien og ta valg for hovedpersonene, samt velge mellom forskjellige vitser.

Selv om serien ble opprinnelig utgitt i fjor, er skuespillerne Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski og Carol Lane alle tilbake i sin vanlige rolle i spesialepisoden, som har premiere i 2020.

Tina Fey og Robert Carlock har skapt «Unbreakable Kimmy Schmidt», som har Ellie Kemper («The Office», «Bridesmaids», «21 Jump Street») i hovedrollen, som handler om Kimmy (Ellie Kemper) som etter 15 år hvor hun har bodd i en kult, blir reddet med tre andre kvinnder. For å vende tilbake til lovet, reiser Kimmy til New Your, men det er ikke lett å pass inn etter 15 års fengsel.

Se «Unbreakable Kimmy Schmidt» på Netflix Norge. Den nye spesialepisoden har premiere i 2020.Skriv kommentar