Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Wrestling-komedien «Glow» er tilbake i august

Date: 28/06/2019 | Ingen kommentarer

Den 9. august er streamingtjenesten Netflix klar med 10 ny episoder av wrestlingkomedien «Glow», som i sesong 3 er brakt i syndenes by; Las Vegas.

Det skriver Netflix i en pressemelding.

«Glow» følger den arbeidsløse skuespilleren Ruth Wilder (Alison Brie) i Los Angeles på 1980-tallet, som i et desperat forsøk på å bli kjent, prøver lykken i wrestling-verdenen.

I en gruppe på 12 kvinnelige brytere, konkurrerer Ruth blant annet mot Debbie Eagan (Betty Gilpin), en tidligere skuespillerinne som forlot industrien da hun skulle få et barn, men er nå tilbake, siden hennes perfekte live viste seg å ikke være å så perfekt enda.

Den tredje sesongen av «Glow» sender wrestlingdamene på en tur til Las Vegas for å prøve lykken i byen som aldri sover, men alt er ikke fest og farger. Byen, bakmennene og personlige intriger krever mer enn hva de kunne ha forestilt seg.

I tillegg er også Marc Maron, Sydelle Noel, Britney Young, Kate Nash, Britt Baron, Jackie Tohn, Gayle Rankin, Kia Stevens, Chris Lowell og med flere, med i serien, som er fullpakket med 80-talls vibes og kvinner med spandex, glimmer og høyt hår.

Serien er skapt av Liz Flahive («Homeland», «Nurse Jackie») og Carly Mensch («Nurse Jackie», «Orange is The New Black», «Weeds»). Og er inspirert av et tv-show med samme navn, som over en kort tid løp over tv-skjermene i amerikanske hjem på 80-tallet.

Se «Glow» på Netflix Norge. Sesong 3 kan sees fra 9. august.Skriv kommentar