Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Finn feil på Netflix og bli belønnet

Date: 21/04/2018 | 1 kommentar

Dersom du tekniske ferdigheter så gir Netflix deg nå muligheten for å utnytte din kompetanse og samtidig tjene penger. Streamingtjenesten har nemlig gjort deres såkalte «Bug Bounty Program» åpent for offentligheten.

Dette betyr at dersom man finner en feil på Netflix, som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko, så kan man kontakte tjenesten, og deretter få utbetalt en dusør – såfremt sårbarheten vurderes å være kritisk.

Netflix har på nåværende tidspunkt utbetalt opptil $15 000 for et kritisk sikkerhetshull, men ellers ligger den gjennomsnittlige utbetalingen på $1 000.

Innen flertallet får dollartegn i øynene, så skal de innrapporterte feil og mangler, som nevnt utgjøre en sikkerhetsrisiko, og dermed vil lav tekniske problemer som manglende undertekster, feil bildebruk, manglende serie sesonger, feil på utformingen av hjemmesiden eller lignende ikke bli belønnet.

Årsaken til at Netflix gir belønning for «huller» er fordi deres egne interne teknikere ikke selv har kunnet identifisere problemer. Derfor krever det også en overordentlig mengde tekniske ferdigheter for å kunne oppdage sikkerhetsbristene.

Målet er selvsagt å gjøre Netflix til en sikker streamingtjeneste og forbedre eksterne sikkerhetsinnstillinger, samt identifisere systemiske sikkerhetsforbedringer på tvers av deres økosystem, slik at hackere og andre kriminelle holdes ute.

Store teknologivirksomheter som Apple, Amazon, Facebook, Google og Uber har lenge hatt lignende «Bug Bounty Programmer», men det er altså første gang at Netflix åpner sitt program for offentligheten.

Er man interessert kan du lese mer om Netflix´ Bug Bounty Program her.1 kommentar til Finn feil på Netflix og bli belønnet

  1. Ballhest - kl. 19:15, 30-04-2018:

    Hadde det dreid seg om oversettelsen av Star Trek-seriene så hadde jeg vært millionær nå!

Skriv kommentar