Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

John Leguizamo får ond rolle i Bloodline sesong 2

Date: 30/09/2015 | Ingen kommentarer

John-Leguizamo-bloodline-300x253Den amerikanske skuespilleren John Leguizamo, som er kjent for utallige filmroller, heriblant i Chef, Kick-Ass 2 og The Lincoln Lawer, vil medvirke i den nye sesongen av Netflix-serien Bloodline. Det bekrefter TVLine og Netflix.

I sesong 2 skal John Leguizamo (bildet) spille den sjarmerende Ozzy Delvecchio, som er en av Ben Mendelsohn’s (Danny Rayburn) ubehagelige og voldelige venner fra fortiden, som kommer til Florida Keys med mystiske motiver og truer med å skape ødeleggelser for familien Rayburn.

Spoiler: Hvis du enda ikke har sett Bloodline på Netflix bør du ikke lese videre herfra. Som kjent blir Danny Rayburn drept av sin egen bror i slutten av sesong 1 (noe som faktisk blir avslørt i aller første episode), og det er i forbindelse med dette mordet at Ozzy Delvecchio velger å reise til vestkysten.

Selv om Danny Rayburn (Ben Mendelsohn) blir drept og umiddelbart dermed ikke bør medvirke i Bloodline sesong 2, så er det allerede blitt avslørt av seriens skapere at han faktisk vender tilbake i den nye sesongen og dette er ikke kun som gjest. Det blir spennende og se hvordan produsentene får satt dette sammen.

Utover Ben Mendelsohn og John Leguizamo, medvirker også Sissy Spacek, Kyle Chandler, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz i den nye sesongen. Bloodline er skapt og produsert av Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler, som tidligere har vært involvert i produksjonen av blant annet Damages og The Sopranos.

Det forventes at annen sesong av Bloodline får premiere på Netflix Norge i starten av 2016.Skriv kommentar