Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager første japanske tv-serie; Hibana

Date: 25/09/2015 | Ingen kommentarer

netflix-logo1-300x188-1Novellen Hibana (Spark) av den japanske komikeren Naoki Matayoshi blir til en original serie på Netflix. Det opplyser streamingtjenesten i en pressemelding og markerer dermed også Netflix’ første skritt inn på det japanske markedet hvor streamintjenesten åpner i starten av september.

Hibana, som betyr Spark (Gnist) på engelsk, er den første novellen fra Naoki Matayosh, og den er blitt lovprist i store deler av landet hvor den har solgt over 2 millioner eksemplarer, og vunnet ettertraktede japanske priser, som Mishima og Akutagawa. Novellen handler om spenningene mellom en kjempende ung komiker og en erfaren gammel komiker.

Det er sparsomt med yttligere informasjon rundt serien og det er dermed heller ikke tilknyttet noen skuespillere til serien.

Streamingtjenesten Netflix har informert om at de vil ta et i steg inn i hele verden i løpet av de kommende årene, og åpner som tidligere beskrevet deres filmtjeneste i Japan i starten av september. Senere i år åpner Netflix også i Spania, Italia og Portugal, mens det går rykter om en snarlig åpning i Kina.

Hibana får premiere på Netflix Norge i 2016.Skriv kommentar