Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Our Planet’ – Episk naturprogram fra Netflix med Sir David Attenborough

Date: 20/12/2018 | Ingen kommentarer

Tilbake i 2015 kunne Netflix annonsere at streamingtjenesten hadde hyret skaperne av de Emmy-vinnende natur-programmene ‘Planet Earth’, ‘Blue Planet’ og ‘Frozen Planet’ til å lage en ny serie kalt ´Our Planet`

Etter fire år med krevende opptak er Netflix nå endelig klar til å løfte sløret av serien og premieredatoen, som er fastsatt til den 5.april 2019.

Samtidig har Netflix offentliggjort en kort teaser fra ´Our Planet`, som kan sees nederst i artikkelen.

Det er ikke alene de fantastiske flotte bildene som imponerer, da Netflix også har fått fatt i legenden Sir David Attenborough til å voice serien, noe som må karakteriseres som litt av et scoop. Attenborough har også lagt sin ikoniske stemme til ‘Planet Earth’, ‘Blue Planet’ og ‘Frozen Planet’.

De 8-episodene av ´Our Planet` består av en lang rekke unike oppdagelser i områder, som aldri har blitt filmet før, fra isflak og det dype hav til ørken og fjerntliggende skog, da WWF Verdensnaturfonden er med som konsulenter og har derfor gitt kamerateamet enestående adgang til sine prosjekter i benyttede områder rundt omkring i verden.

Opptakene har funnet sted i mer enn 50 land med et lag på over 600 produksjonsfolk fra Silverback Films, som også har laget ´Planet Earth` (´Vår Planet`), ´Frozen Planet` (´Den Frosne Planet`), og ´Blue Planet` (´Den Blå Planet`) for BBC.

Serien er videre filmet med 4K kamera-teknologi, som betyr at bildene vil være knivskarpe og bringe seerne i tett kontakt med noen av verdens sjeldneste dyr og mest verdifulle levesteder.

Se ´Our Planet` på Netflix Norge fra den 5.april 2019. Serien vil være tilgjengelig i 4K Ultra HD.Skriv kommentar